Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tivicsek
csendes tag
T.Uraim
Most vettem egy OPTIBOX GEKKO C-tuneres belteri egyseget.Tapasztalat
satorna telepites jo,könnyen megtalalja a csatornakat.
Csatornak athelyezeset nem tudtam megcsinalni,fel ora utan feladtam.Ha az eggyiket athelyeztem,az előzőleg mar berakott program helyet attette mashova!Kész idegbaj!
Jo minőségben vesz föl,ugyanugy vissza is jatsza.Mas hasonlo keszűlékkel felvetteket nem tudja lejatszani!
Kűlsö vinyorol az avikat lejatsza,de ElCSUSZIK A HANG.Media lejatszokent NEM HASZNALHATO!
CSUCS keszűlékkent reklamozzak,de valojaban nagyon gyenge.Van egy AMIKO kesz.is,EZ csucs a gekkohoz kepest.Media lejatszokent is szuper,szépen vesz föl es ugyanugy tisztan lejatsza.kűlsö vinyorol isEgy hibaja van csak,kikapcsolas utan, elölről kezdi a lejatszast.A GEKKO a megallitasi ponttol folytatja lejatszast.
A sok fekete pont mellé egy piros is.Leiras szerint egyszerre Harom egyidejű felvetelt is tud kesziteni.Egyszer sikerűlt ket azonos iőbeni felvetelt keszitenem,azota hasonlo programozasnal mar nem engedi űtközest jelez.VAN valakinek valami tapasztalata ebben a kerdesben,mert ez nagyon jo lenne ha megosztana velem gubola50@freemail.hu
Űdvözletem
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Battlefield 6
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - egybe 4db RTX 4070-es Legion Pro 5 gép eladó - 2M Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest