- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tivicsek
csendes tag
T.Uraim
Most vettem egy OPTIBOX GEKKO C-tuneres belteri egyseget.Tapasztalat
satorna telepites jo,könnyen megtalalja a csatornakat.
Csatornak athelyezeset nem tudtam megcsinalni,fel ora utan feladtam.Ha az eggyiket athelyeztem,az előzőleg mar berakott program helyet attette mashova!Kész idegbaj!
Jo minőségben vesz föl,ugyanugy vissza is jatsza.Mas hasonlo keszűlékkel felvetteket nem tudja lejatszani!
Kűlsö vinyorol az avikat lejatsza,de ElCSUSZIK A HANG.Media lejatszokent NEM HASZNALHATO!
CSUCS keszűlékkent reklamozzak,de valojaban nagyon gyenge.Van egy AMIKO kesz.is,EZ csucs a gekkohoz kepest.Media lejatszokent is szuper,szépen vesz föl es ugyanugy tisztan lejatsza.kűlsö vinyorol isEgy hibaja van csak,kikapcsolas utan, elölről kezdi a lejatszast.A GEKKO a megallitasi ponttol folytatja lejatszast.
A sok fekete pont mellé egy piros is.Leiras szerint egyszerre Harom egyidejű felvetelt is tud kesziteni.Egyszer sikerűlt ket azonos iőbeni felvetelt keszitenem,azota hasonlo programozasnal mar nem engedi űtközest jelez.VAN valakinek valami tapasztalata ebben a kerdesben,mert ez nagyon jo lenne ha megosztana velem gubola50@freemail.hu
Űdvözletem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LED világítás a lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest