Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog74
aktív tag
válasz
learner
üzenetére
ha nincs kép, akkor options/directx és valószínűleg h264 dekóder kell neki pl. coreavc, vagy amit feltettél már. mmaacd.ax feltételére találsz itt a fórumban is hsz-t, de a regsvr32 paranccsal kell, google a barátod
regsvr32 c:\windows\system32\mmaacd.ax, előtte másold oda. radlight filter manager is segíthet benne. MONOGRAM AAC dekóder csak az AAC hangokban fog segíteni értelem szerűen.
http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?forumid=83&topicid=21235 -
szabog74
aktív tag
-
szabog74
aktív tag
Pont a kicsit lejjebb említett Gigabyte U7000-es van (hozzá adott Powercinema 5 nekem egy gépre se ment fel, mindig lefagyott) és a Powercinema 6 nem találja meg az m1-et és m2-t. Dvbviewer, Totalmedia simán megtalálja és megjeleníti. Többi csatorna jól jön. Van valakinek tippje mi lehet a gond?
Ja a távirányító miatt erőltetem a dolgot. Többi sw hiányosan kezelte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

regsvr32 c:\windows\system32\mmaacd.ax, előtte másold oda. radlight filter manager is segíthet benne. MONOGRAM AAC dekóder csak az AAC hangokban fog segíteni értelem szerűen.
wassermann