- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gruang
csendes tag
sziasztok!
vettem egy leadtek dtv1800h típusú tv-kártyát. media centerrel és winfast pvr2vel is tökéletesen működik, azonban legjobb képminőséget a pvr2-ben evr renderer+hardveres gyorsítással sikerült elérnem. a probléma csak az, hogy ekkor a kép random időközönként megakad, a hang megy tovább és ha elkapcsolok majd vissza, akkor újra megy rendesen. ezt az elkapcsolásos megoldást 3-4-szer sikerül eljátszani, utána pedig kifagy az egész lejátszó és task managerrel kell lelőnöm. tud esetleg erre vki megoldást? vagy esetleg egy másik progit, amivel hardveres gyorsítással lehet kicsit javítani a minőségen?
előre is köszi a válaszokat! -
gruang
csendes tag
sziasztok!
elnézést, ha rossz fórumba írok, de úgy néztem ezügyben ez a legaktívabb.
azt szeretném kérdezni, hogy dvb-t mpeg4 tunerrel rendelkező lcd tv-hez milyen tetőantennát ajánlanátok megvételre?
pannonhalmán lakom..győrtől 25 km-re..a mindig tv honlapja szerint az utcánkban elérhető a szolgáltatás..szóval elvileg mindenem megvan, az antennát leszámítva.
segítségeteket előre is köszönöm!
dávid -
gruang
csendes tag
Sziasztok!
Van egy TerraTec Cinergy T USB XE tunerem..de sehogy sem tudom működésre bírni...saját szoftverével nem talál egy csatornát sem..dvb-dream progival sikeresen megtaláltam a csatornákat...viszont nincs se kép se hang..pedig a jelerősség 100%ot mutat.
mi lehet a probléma? már felraktam a hd codec packot...és még sokminden mást...de semmi.
vki tud vmi megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest