- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
_voodoo_
tag
válasz
bruce20 #4477 üzenetére
Amit még láttam fényképről, hogy a 7200-nek az antennája kihúzható, a 7000-nek viszont nem. Ez jelenthet vmit?
Az ablakunk épp a 26km-re levő toronyra néz(Kiskőrös), én a 3.-on lakom, és mivel az Alföldön van, így sík terep van köztünk, akkor elvileg mennie kéne a gyári antennával is?
Thx -
Core2duo6600
veterán
válasz
bruce20 #4473 üzenetére
Kmplayer,
Win 7 alatt a beépített codecet használtam, az jól müködik a képre.A kérdés hogy amikor a playre nyomtam inkább a smart cut ra vonartkozott, ami egyszerűen kilépett bármit is csináltam vele.
(#4474) _voodoo_
A 7200 as nak meg van az az előnye, hogy MCE kompatibilis, ha ugyanannyiba kerül érdemes azt venni. -
bruce20
csendes tag
válasz
bruce20 #4457 üzenetére
De pl. ez a progi azt ígéri, hogy újrakódolás nélkül darabol vág és egyesít H.264 videokat:
http://www.fame-ring.com/smart_cutter.html -
Core2duo6600
veterán
válasz
bruce20 #4450 üzenetére
Hát bent marad csak még nem tom melyikben, mert most épp 3 gép van elöttem egy kvm switchel.
még ki kell próbálnom, hogy egy régebbi vga val megy - e a HD akadásmentes dekodolása, mert akkor meguszom vga vásárlás nélkül.
Amúgy, vissza kellett vennem az antenna erősítőjét, és most rendesen jön minden aminek kell.
Már csak a közösítőt kell megoldani, hogy a 2 tuner egyszerra kapjon jelet, mert ennek a dual hybridnek 2 antenna inje van. És az analógnak is rá kell mennie.Nem tudom, hogy egyaltalán megoldható-e, és nem fog - e bezavarni.
-
zhagyma
őstag
válasz
bruce20 #4417 üzenetére
A CI interface-hez tartozik egy szoftver kommunikációs réteg, amit szintén meg kell valósítani a működéshez. Azon gyártók, akik készítenek ilyen PC/notebook felhasználásra például USB porton keresztül CI interface-t, azok a szoftvereiket felkészítik ennek használatára. Ebben az esetben, igen nézhető a Conax-l kódolt adás is.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
bruce20 #4405 üzenetére
Értem.
Az normális jelenség, hogy felvételkor ha van egy kis hiba, kockásodás akkor az egész file használhatatlan, néztem közben amit fel akartam venni, és elment közben az egész.
Majd csak csatorna váltásra meg nyomkodtam össze vissza, és akkor jött vissza.A core2duo 6600 os gépet 50-60 % terheli.
Autonomiából próbáltam felvenni amúgy.100 % ot mutat jel erősségre.
Most is vettem fel a dakart és jó pár másodpercre úgy csinált mintha nem kapott volna jelet, nyilván nem volt az adásban kimaradás, hiszen ez már nem tesztadás.
Ez mitől lehet ?(#4404) personix
Nézd meg a tv leírásában, hogy képes -e az mpeg4 es kezelésére.
Az nem Pmcia ajzat, hanem oda lehet betenni a decoder kártyát és akkor a kábel tv adásait is tudod nézni, ill, Mindig tv által kódoltan sugárzott adásokat is.
A digitális kábel tv ét persze csak akkor ha képes a tv a digitális kábelre, a tv készülékek általába képesek rá, erre enged következtetni a kártya olvasó is.
COAX is rca meg valszeg a digitális hang ki vatgy bemenet. -
Core2duo6600
veterán
-
Core2duo6600
veterán
válasz
bruce20 #4397 üzenetére
No, Analóg adásál valóban műkődik, viszont a digitálisnál nem, A powerdirectorral bontom ki az analógot, szépen műkődik, a digitálisnál azt mondja, nem nem ezt nem bontom neked ki.
Annak ellenére, hogy bepillantani be lehet, és ott van végig a film.
Ezeket a progikat már próbáltam, és mindegyik, teljesen újraszámolja, ami nyilván minőségromláshoz vezet. -
mamu
csendes tag
válasz
bruce20 #4361 üzenetére
Köszi a választ! Az hbo-ra egyébként is előfizettem és analógon tudom nézni box nélkül majdnem az összes adást.Pár csatorna van ami csak a dobozon jön.(AXN SCI-FI,CRIME,TV6 ilyenek)Lényegében hd adások,de ez a doboz vissza alakítja analógba,mert még nincs hd tv-m csak tervezem.Azért lett volna jó tudni,hogy érdemes-e beruházni egy olyanba ami tudja a dvb-c-t.Nem hiszem,hogy örülnének,ha rákérdeznék,hogy mondják már meg kódolják-e az adásokat.Más kép meg nem igen tudom meg,ugye?A lépcsőházban csillagpontosítás van,tehát lehet,hogy kódolnak?
-
balu424
csendes tag
válasz
bruce20 #4322 üzenetére
OK.OK. Így már tiszta!!
Akkor kérlek benneteket ajánljatok nekem olyan USB kütyüt, amit laptopba dugva sima kábeltévés jelet lehessen fogni és DBVT jelet is (bár ez most annyira nem kell, de ha esetleg nyáron magunkkal visszük a laptopot ezzel nézhessünk tv-t )
Ebben tudtok segíteni.
ja debreceni vagyok, így ne adjatok meg pesti bolt címét ami a beszerzést illeti.
Köszi előre is!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest