Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aag

őstag

válasz azbest #9999 üzenetére

Múltkor is volt itt valaki, akkor panaszolta, hogy nem megy a he-aac, pedig csak annyi volt a "baj", hogy két éves LTS ubuntuja volt, amiben értelem szerűen nincsenek benne a programok új verziói.

Én voltam az akiről beszélsz és nem így volt! Felraktam direkt emiatt egy 11.10-est és beletettem pontosan azokat amiket a fórumtárs írt. Sajnos nekem nem működött. Feltettem a legfrissebb Ubuntu alá elérhető kernelt, de azzal sem ment.

Egyébként már nem először jártam így ugyanezzel a fórumtárssal. Él bennem a gyanú, hogy jól szórakozik rajtunk ahogy kínlódunk, mert nagy valószínűséggel neki sem szól a HE-AAC hang az Ubuntuján. Nem véletlenül állítom, hogy nagy valószínűséggel. Ugyanis utánaolvastam és azt találtam, hogy licencköteles (fizetős) nem csak a kódoló, de a dekódoló része is. Szóval nem megy az senkinek sem, csak aki vagy ellopja, vagy kifizeti a licencdíjat. Persze lehet, hogy tévedek, de mivel feltettem a kérdést (és napirenden tartom) az ubuntu.hu-n is és ott sem megy senkinek sem, valószínűleg nem érdemes ezzel sokat bajlódni. Majd az idő megoldja. De jelenleg még nincs rá megoldás. Emiatt hibás az a hangnem ahogy erről nyilatkoztál. Kérlek vegyél vissza kicsit. Majd akkor írj legközelebb megoldásról, ha nálad megy és le is tudod írni (reprodukálható módon) hogy mi kell hozzá. OK?

• Degeczi

nagyúr

válasz azbest #9999 üzenetére

nem, ennél újabb végleges Ubuntu még nincs is (11.10), még a kernel is 3.2.0.17-re frissítve (az eredeti 3.0-ról)

de ahogy azóta guglizgatom, nemigen talál más sem megoldást az AAC hangú csatornák Linuxos lejátszására, csak a VLC-t

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés