- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
senior tag
Nos a VLC-vel jutottam valamire, de nem tudom tökéletesen belőni. A .bat fájlos megoldás nem csinált semmit, egy pillanatra felvillant, de semmi (természetesen az elérési utat átírtam). Annyiból nem bánom, mert jobban szeretem én beállítani a paramétereket, amit a VLC menüjében elvileg meg is tehetek.
Ha letömörítem vele avi-ba, akkor jó, bár a ps-t utólag át kell nevezni avi-ra, és bár minden játssza, a szerkesztők hibásnak veszik. Ha megpróbálok valami továbbszerkesztésre jobban alkalmas formátumot kinyerni belőle (pl. a videó maradjon az eredeti, esetleg M-JPEG), a hang meg mondjuk AC3, esetleg Wawe, akkor már bukik a mutatvány. Próbáltam többféle betokozást is, de az eredmény szinte mindig ugyanaz: villámgyorsan végigcsinálja (jóval gyorsabban, mintha v.milyen tömörített aviba konvertálok), a videó részt lehagyja, a hangot pedig megcsinálja. Wave hangnál pedig fordítva, készít egy hang nélküli videót. Ha kikapcsolom a videó részt, és csak a hangot akarom elmenteni wave-be, akkor azt szintén ps-nek menti el. Átnevezés után egyedül avi-ra nevezve hajlandó lejátszani a MediaPlayer, és a legérdekesebb az, hogy kép van, hang nincs. Ugyanezt mutatja a MediaInfo is.
Tehát egyenlőre a VLC is messze van a használhatótól, bár még mindig ez a legesélyesebb, hiszen legalább képes lejátszani az átalakítandó videót, míg a többi már itt elvérzett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Szuper áron eladó dobozos Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest