Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
Nekem is áll a vinyón pár gigányi RTL/TV2 felvétel, mert én is csak odáig jutottam, hogy a VLC az AAC hangcsatornát hajlandó átprögetni egy másik (pl. MKV) konténerbe, de a video valahol útközben elvész.
Mencoder-rel is próbálkoztam, az meg csak - ha jól emlékszem - a videót kezeli le valamennyire, csak épp nem tökéletesen, az FPS-e a videónak valahogy meghülyül, nem lesz állandó, szaggat a kép az új konténerben, hiába adok neki új és fix FPS-t az MKVmerge progival, akkor is ugrál...
Ja, itt (a TS fájlban) az AAC frame-ek előtt van egy (dinamikus hosszúságú, baromi ronda) LATM header is, az okozza a legtöbb lejátszónál a galibát...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest