Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- River: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_voodoo_
tag
Az antenna egy "lepke", 4 részes, haverom ilyennel nézi szentesről (62km)már régóta, hibátlanul jön neki minden.
Az antennát úgy lőttem be, hogy a tvmen néztem a jelerősséget, közben forgattam óvatosan, így 75%ról fel tudtam tornászni 81%-re, ez a max, utána az antennát nem bántottam, m1 m2 stb-nek jött a hangja a tv-n, ahogy kihúztam a trafót(távtáplálás) a hang elment, jelerő 0 lett, a "bithibaarány" meg felment nulláról maxra.
A tsreader nem reagál semmire, akárhogy forgatom akármelyik antennát, ugyanúgy 0 és 10% között ugrál, viszont most nézem hogy nem az erő hanem a minőség 10%, az erő 40000-en áll, Source: DVB-T BDA 2.0, Tuner: No Signal, Network type: ATSC, last sec bitrate 10 és 25 Mbit közt ugrál, 666, és 850MHz-en próbálom.
Egyébként tudnátok vmi leírást a dvbviewer-hez linkelni, mert fogalmam sincs hogy hogy kell beállítani...
A tuner meg pár napos, ezért lenne lényeg hogy műxik-e, mert ha nem akkor még benne lennék a 8 napban...Thx
-
zhagyma
őstag
" ... Úgy tünik, hogy a TV-ben lévő tuner bírja az ilyen távtáplálást, a tuner pedig nem ..."
Minden tuner / TV bemenetének egyenáramú szempontból "szakadásként" kell viselkednie. Ha nem így lenne, akkor módosulna a berendezésben alkalmazott aktív elektronikai alkatrészek egyenáramú munkapontja, ami kiszámíthatalan működést eredményezne (tönkremegy). Ezt a feladatot egy kondenzátor szokta ellátni. Amennyiben a tuner / TV bemenet tápfeszültséget is szolgáltat antennaerősítő számára, akkor a kondenzátor előtt vezetik rá a tápfeszültséget. A tuner működésére ez nem lehet hatással. Amennyiben két tápfeszültség "kiadós" eszköz bemenetét kötik egy kábelre, akkor jobb esetben a tápfeszültség stabilizátorok leszabályoznak egy ideig. Ha ez az állapot sokáig fennmarad, hőmegfutás lesz a vége ... (leég)
A távtáplálos erősítő valószínűleg túlerősíti / torzítja a DVB-T jelet. Gondolom ezzel a jellel a TV RF/OFDM chipjei tudnak mit kezdeni, míg az USB-s tuner nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest