- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
universum73 #20774 üzenetére
Netboardon már kaptál elég sok választ.
Ez nem ilyen egyszerűen megy, ahogy elképzeled. Legjobb ha inkább veszel egy olyan boxot ami megfelel egyből.
Ez a 2 általad írt box csatlakozásban sem hasonlít egymásra, a processzor típust meg nem is találom, de olvass utána, ha a CPU egyezik, akkor _talán_ jó lehet a másik gyártó szoftvere.
Csináltam már nem egyszer anno ilyen szoftver cserét, de mindig olyan box.al kísérleteztem, amit nem sajnáltam ha tégla lesz (azaz utána nem indul). Mert ha nem kompatibilis a szoftver amit rá akarsz rakni akkor a.) jelzi ezt a box és nem is engedi feltölteni b.) feltölti, majd újraindul és nem kapcsol be vagy bootloopba kerül. Innentől nem lesz kép sem, USB-t felejtsd el.
Sokszor javítható ilyenkor is, soros porton (mondjuk ezeken már ki sincs vezetve, esetleg az alaplapon lehet tüskesor vagy forrpont, ki kell mérni) és ha megvan a soros portos betöltő program azon keresztül javítható. A másik megoldás a flash chip kiforrasztása, vagy soc csipesz használata és úgy beleírni (pl. CH341) a jó szoftvert ha elrontanád.
Ha tudod mit csinálsz "könnyű", de én azt olvasom ki a hsz-eidből h nem értesz ennyire hozzá, inkább vegyél egy olyan boxot aminek megfelel a menüje. Mondjuk az Alcorok elég hitvány gyártmányok, szerintem egy doboznyi ment e-hulladékba faternak már, mert nem lehetett javítani őket, főleg amiket a digitális átálláskor osztottak ingyen. -
Kenderice
senior tag
válasz
universum73 #20774 üzenetére
Itt biztos meg fogják tudni mondani:
https://www.netboard.hu/sat/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest