Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
Watt25
üzenetére
Én is Tarr-os vagyok.
A Tarr-os K2 ISO mellett van még 3db Amiko Impulse WiFi T2/C boxom is. A 3db Amiko boxhoz 1db kártya van. Az egyik boxot kineveztem szervernek, a másik kettőt kliensnek, és a helyi hálózaton belül a szerver megosztja a kártyát a két kliensel. Így nézhetem mind a három Amikón az extra csomagot HBO-val
Egy Amiko egyébként másik 8-at képes kiszolgálni. Ehhez csak a gyári EMU frimware kell, ami az Amiko weboldaláról szabadon letölthető. Anno 4 ilyen Amiko boxot vettem, darabját 12-13eFt-ért. (Fontos, hogy ez a box nem összekeverendő a WiFi nélküli verzióval! Egyébként egy most máshol teljesít szolgálatot mert ott Mindig Tv-hez kellett, ugyanis annak a vételére is jó.) Ha minden igaz (nem néztem mindnek utána) de azok a hálózatos Amiko boxok tudják a kártyamegosztás szolgáltatást, amelyekhez elérhető EMU frimware a gyári weboldalon. Az Androidosokhoz meg állítólag van ilyen app.
Nekem egyébként sokkal jobban tetszik az Amiko kezelőfelülete mimt a K2-é, és még a távszabályzója is jobban kézre áll. De ez egyéni ízlés!
Az tény, hogy felvételre még nem használtam, de ezekután ha lesz időm keresek egy szabad külső HDD-t és kipróbálom.
A lényeg, hogy érdemes ennek a vonalnak is utánajárni mert lehet, hogy sokkal olcsóbban jön ki 2 box mint egy hiper-szuper Technistar. -
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby rádiós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC jó áron! Ryzen 7 5800X/Rog RTX2080 Super/1TB SSD
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A Tarr-os K2 ISO mellett van még 3db Amiko Impulse WiFi T2/C boxom is. A 3db Amiko boxhoz 1db kártya van. Az egyik boxot kineveztem szervernek, a másik kettőt kliensnek, és a helyi hálózaton belül a szerver megosztja a kártyát a két kliensel. Így nézhetem mind a három Amikón az extra csomagot HBO-val
Egy Amiko egyébként másik 8-at képes kiszolgálni. Ehhez csak a gyári EMU frimware kell, ami az Amiko weboldaláról szabadon letölthető. Anno 4 ilyen Amiko boxot vettem, darabját 12-13eFt-ért. (Fontos, hogy ez a box nem összekeverendő a WiFi nélküli verzióval! Egyébként egy most máshol teljesít szolgálatot mert ott Mindig Tv-hez kellett, ugyanis annak a vételére is jó.) Ha minden igaz (nem néztem mindnek utána) de azok a hálózatos Amiko boxok tudják a kártyamegosztás szolgáltatást, amelyekhez elérhető EMU frimware a gyári weboldalon. Az Androidosokhoz meg állítólag van ilyen app.
Az tény, hogy felvételre még nem használtam, de ezekután ha lesz időm keresek egy szabad külső HDD-t és kipróbálom.
wassermann