- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
Watt25 #18171 üzenetére
Én is Tarr-os vagyok.
A Tarr-os K2 ISO mellett van még 3db Amiko Impulse WiFi T2/C boxom is. A 3db Amiko boxhoz 1db kártya van. Az egyik boxot kineveztem szervernek, a másik kettőt kliensnek, és a helyi hálózaton belül a szerver megosztja a kártyát a két kliensel. Így nézhetem mind a három Amikón az extra csomagot HBO-val
Egy Amiko egyébként másik 8-at képes kiszolgálni. Ehhez csak a gyári EMU frimware kell, ami az Amiko weboldaláról szabadon letölthető. Anno 4 ilyen Amiko boxot vettem, darabját 12-13eFt-ért. (Fontos, hogy ez a box nem összekeverendő a WiFi nélküli verzióval! Egyébként egy most máshol teljesít szolgálatot mert ott Mindig Tv-hez kellett, ugyanis annak a vételére is jó.) Ha minden igaz (nem néztem mindnek utána) de azok a hálózatos Amiko boxok tudják a kártyamegosztás szolgáltatást, amelyekhez elérhető EMU frimware a gyári weboldalon. Az Androidosokhoz meg állítólag van ilyen app.
Nekem egyébként sokkal jobban tetszik az Amiko kezelőfelülete mimt a K2-é, és még a távszabályzója is jobban kézre áll. De ez egyéni ízlés!Az tény, hogy felvételre még nem használtam, de ezekután ha lesz időm keresek egy szabad külső HDD-t és kipróbálom.
A lényeg, hogy érdemes ennek a vonalnak is utánajárni mert lehet, hogy sokkal olcsóbban jön ki 2 box mint egy hiper-szuper Technistar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Path of Exile 2
- Kés topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest