Hirdetés
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
wassermann
üzenetére
Nem erre a részére voltam kíváncsi.
Ezt tudom, de mivel TS-t továbbít, nehéz lenne bármilyen gyári lejátszóval megnézni, lévén azok nem túlzottan támogatják. Ha meg már konvertálva megy tovább az adatfolyam, akkor ott nem a TV2 eredeti hangjával van probléma.
Egyébként nekem mentek a kódolt csatornák is VLC-vel a telefonon, csak a DVBViewer stream-et továbbítottam. Egyébként érdekes, mert a többi lejátszó (BSPlayer, MX Player) nem volt hajlandó elindítani.(#14445) nfsu17: Felvételről TS-t gyári lejátszóval? Az úgy érdekes.
De majd mindjárt megpróbálom Sony-val, bár ahhoz át kell raknom MKV-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR !UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) WQHD 240HZ GAMER Q-LED MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt tudom, de mivel TS-t továbbít, nehéz lenne bármilyen gyári lejátszóval megnézni, lévén azok nem túlzottan támogatják. Ha meg már konvertálva megy tovább az adatfolyam, akkor ott nem a TV2 eredeti hangjával van probléma.