Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
JEEMBO #14241 üzenetére
Ariva egy ritka kivétel lehet szerintem, amelyiken nem tiltották le a SCART-kimenetről a HD YUV lehetőséget, amit a processzor egyébként tud, de a nálunk kapható boxok többségénél csak SD-jelet engednek ki rajta. Miután nálunk gyakorlatilag nincsenek olyan TV-k sem, ami SCART-bemeneten HD-jelet képes lenne feldolgozni.
Külföldön jobban vannak ilyenek állítólag, a franciáknál például, ha jól tudom. A SCART eleve francia, Thomson találmány. Az is ismert, hogy a SCART egyébként szabványosítva lett HD-komponens (Y Pb Pr) jelekre is, csak az már kevéssé terjedt el, mert közben elavult maga a SCART.
http://en.wikipedia.org/wiki/SCART
Monitor D-Sub viszont RGB, tehát ez így eléggé ellentmondásos. Hacsak a monitor bemenete nem kapcsol át automatikusan RGB-ről Y Pb Pr komponensre. Utóbbit egyébként szokták YUV néven is említeni, tévesen.
Szerintem nem lesz egyszerű másik olyan boxot találni, ami analóg HD-kimenetes. Nekem volt például a DPS 80, Y Pb Pr csatlakozókkal, de minek? Dísznek, ugyanis jelet nem adott. Ugyanez a Not Only Tv LV6TMPVR4 csak az előlap más, háta azonos:
A hasonlóságon felbuzdulva a DPS 80-ra felraktam a Not Only firmware-t, de HD-komponens kimenet még azzal sem működött. SCART-ról meg csak SD volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ALKALMI ÁRON! - Vadonatúj állapotú Xbox Elite Series 2 Core Kontroller - 1 Év Alza Garanciával!
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple watch series 7 44mm szürke 87% BT
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest