- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
fradi81 #10024 üzenetére
Az is, de ettől még fel tud venni, aztán a VLC-vel lejátszva máris van hangja. Elkezdem felvenni és máris elkezdem lejátszani. Kicsit kényelmetlen, de működik. Szóval nem ez a fő gond, hanem az, hogy nem tudom szabdalni a felvett anyagot. Illetve tudom, de nem lesz hangja az új fájlnak. Azért, mert nincsen a rendszerre telepítve HE-AAC kodek. Tehát azt kellene telepíteni, de nem lehet. Jogtisztasági problémák miatt le van tiltva. Legalább-is ezt olvastam több helyen. Senkinek sem működik Ubuntu alatt. Illetve van egy kivétel, de nem reprodukálható a módszere sajnos. Ez a gond. Nálam és másoknál is Ubuntu alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lian Li O11 mini snow edition // SFX 750W // 6x Deepcool argb venti
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest