- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
fradi81 #10024 üzenetére
Az is, de ettől még fel tud venni, aztán a VLC-vel lejátszva máris van hangja. Elkezdem felvenni és máris elkezdem lejátszani. Kicsit kényelmetlen, de működik. Szóval nem ez a fő gond, hanem az, hogy nem tudom szabdalni a felvett anyagot. Illetve tudom, de nem lesz hangja az új fájlnak. Azért, mert nincsen a rendszerre telepítve HE-AAC kodek. Tehát azt kellene telepíteni, de nem lehet. Jogtisztasági problémák miatt le van tiltva. Legalább-is ezt olvastam több helyen. Senkinek sem működik Ubuntu alatt. Illetve van egy kivétel, de nem reprodukálható a módszere sajnos. Ez a gond. Nálam és másoknál is Ubuntu alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged