Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Az mi nekem full hd nak tünik, a progim 1920*1080 i -t ad meg, a tv is ezt írja ki
Mindig tv én.Korábban a Duna is adott HD ben, mára megszünt ez ? mertn mindenhol HD nélkül látom az elnevezését !
(#9593) Watt25
A mindig tv én a M1 HD, M2 HD nak vagy 3 szor ennyi a bitrátája.
16 ra emlékszem konkrétan átlagban, rikán 18 ra is felugrott !Ugyanakkor nevetséges de szomorú, hogy nem lehet találni egy olyan szolgáltatót aki megfizethetően ad jó minőséget HD, ha a csatorna ad egyaltalán HD ben, de az SD adás is tud korrektül kinézni, meg tud szarul kinézni.
De ugyanakkor nem is film alatt kellene összehasonltani az adásokat., mert a film ek is eltérő minőségben álnak rendelkezésre, hanem valami olyan műsor alatt ami vélhetően mindenhol ugyanazon a forráson alapul ?
Reklámok ? Talán.
Hírműsor is csak addig jó, amíg studio kép van, mert a bejátszások néha a VHS minőséget sem érik el
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest