- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterPH
senior tag
válasz
envagyok #7922 üzenetére
Valóban, elírtam.
Azthiszem ha a DVBserver engedélyezve van benne, akkor lokális hálózaton bármelyik DVBViewer tud hozzá kapcsolódni csak fel kell venni a megfelelő "Unicast Device"-ot (lásd leírás).
Lokális hálózaton úgyszintén működik a DLNA (upnp), ha bekapcsolod. Ezt látja a TV-m, és a médialejátszóm is, kiválaszthatsz benne korábbi felvételt, vagy épp futó csarornát, stb-t.
WEB-en a melóhelyről is látom. Ehhez kellett a routerben 1 portforward a webserver-ben megadott porthoz, és 1 a streamserver portjára. Így távoli gépről is meg lehet nyitni a web oldalát. Ha ott rákattintok egy műsorra, és ott a stream gombra, majd kiválasztom a "direct connection"-t, akkor bekéri a VLC.exe elérhetőségét, majd azzal megnyitja a stream-et.
Nekem egyetlen problémám az volt, hogy a w7 tűzfalában a recordingservice csak lokális hálózatra volt engedélyezve, távolira nem, de miután megtaláltam, és engedélyeztem, működött rendesen.Beágyazott videóképet nem tudom hogyan lehet kicsiholni, de ha te tudod megírhatnád.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (118A)
- iPhone 15 Pro / 128GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (100A)
- iPhone 15 Pro / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (116A)
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest