Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
redlingg
üzenetére
USB stickes antenna csak nagyon közel, nagyon jó, tiszta rálátással szokott működni.
1 km-re vagyok a tornytól légvonalban, azt hittem, hogy akárhova teszem az antennát, ilyen közel csak működni fog. 1 hónapig tologattam ide-oda, míg stabil, 100%-os jelet találtam. Mondjuk most nem néz toronyra, lehet reflektált jelet vesz, nincs is ablak közelében, de jó.
Van, akinek a koaxvég 30km-ről is jó.
Elég helyfüggő, meg az sem mindegy melyik adó mennyivel sugároz.
Kb nézd meg hány km-re van tőled.Mintha a mindig írná, hogy tetőantennával értendőek a vételi lehetőségek természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann