- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
csendes #7481 üzenetére
Igen ez alapból tiszta sor, hogy a drót is foghat, de a fene gondolta, hogy ez a kütyü úgy meg szopogatja a villanyt, hogy 3ból 1 hosszabbító se válik be. Meg annyi mindent használok ezekről a hosszabbítókról, hogy nem is gondoltam rá először. Vibra motoros joyt gond nélkül viszi, Saitek X52ő joyomon van egy csomó led meg egy LCD kijelző, ezek órákat mennek gond nélkül.
De tény, mert melegszik is ez a DVB-t Dongle, tehát nyilván kéri az ampert.
A melegedés volt ez egyik ami miatt gyanús lett, hogy be kéne dugni hátra, a másik meg, hogy a második gépemen trehányságból nem lettek kikapcsolva a windows hangok és csatorna keresés közben hallottam a hangokat mintha ki-be dugdosnám az USB-t.Most viszont nagy bajban vagyok, mert annyi USB cuccom van, hogy hátra ezt nem dughatom be mert mellé nem fér semmi szinte. És ahogy nézegettem az alaplamom plussz hátlapi kivezetéseit, azok drótjai se olyan turbók, hogy hegeszteni lehetne róluk. És így ezekután hosszabbítóról nem szeretném használni.
Majd keresem valami izom hosszabbítót boltban és akkor annyiba kerül postával utánajárással a DVB-T nézés mintha egyből vettem volna egy pinnacle 7010ix kártyát
Volt is egy vaterán nemrég 7000 forintért, bánom is rohadtul a dolgot, hogy hagytam elúszni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest