- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Nem egyet a kódolatlanból, és egyet a másikból, hanem egyet a Hello HD csomagból, és egyet egy másik csomagból. Utánaolvastam, és valahol azt írták, hogy a 120-150cm-es offset alu paraboláknak kisebb a veszteségük. De amúgy tényleg nem találok ilyeneket. Amiket felsoroltál, jönnek a DVB-T-n is, bár nekem a dunák nem jönnek be, de lényeg, hogy ha már veszek vevőt, akkor ne legyen akadály, hogy nem tudom befogni, ha már úgy sincs sok csatorna. Eddig a DVB-T-n a Euronews csatornán esténként AXN volt, és megtetszett. Kivéve a film kezdés után négy perccel a reklámok
Lényeg, hogy például ezt szeretném fogni, meg olyanokat, amik a földin nem jönnek. Ha angolul, az is jobb, mint a semmi. És nekem jobb, mintha mondjuk németül jönne. Ja, és normálisan nem találtam információt a frekvenciákról sem. Több helyiérték különbségek vannak, és sok helyen mértékegység sincs a számok után. Láttam antennákat 2, és láttam 5 GHz-re. Az EB9A 11000 a linkemnél, máshol 11GHz máshol 11000GHz, a tunerek 850MHz-től 1,2GHz-ig működnek, szóval nem tudom, hogy mi a tény.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest