Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth7396
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem mint leendő DigiTV előfizetőnek.Úgy néz ki a dolog, hogy előfizet a család egy digitv csomagra, egy olyasmi dekóderrel ami 2 TV-s, gondolom 2 táviránytó, meg egy infraszem ha jól gondolom.
Eddig ezzel semmi problem.
DE!
Vettem nem is olyan rég egy LG M227WD-PZ TV tuneres monitort, igaz csak DVB-T tunerrel van szerelve. Ezzel, ha jól gondolom, nem fog összejönni az hogy tudjam fogni a digit. Ugye?Mivel van rajta CI slot, ennek használathoz kérném a nálamnál okosabbak és jártasabbak segítségét.
Meg lehetne oldani, hogy mivel a dekóder mindkét TV kimenete foglalt lesz (és sajna nem nekem), valahogyan foghatóvá tenni a digis adást?
Tunerkártya lehetőség kilőve, mivel nem szeretném minden TV-zésnél bekapcsolni a sztgépet...épp ezért lett tuneres monitor a választásom.Segítségeteket köszönöm előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann