Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
Sokan, sokféle konténert csináltak már (van már vagy tucatnyi), mindenki megy a saját feje és igényei után. Az MKV is csak egy próbálkozás (bár annak nem olyan rossz), tudtommal valami orosz srác fejlesztette/találta ki (az "m" az elején matrioska-t jelent
).
Ja, az tény, én csak a video és audio streamekre gondoltam. Ehhez az AVI is elég lenne, máshoz már nem nagyon (bár utólag engem nem nagyon érdekel se az EPG, se a teletext)... A TS-sel perpillanat csak annyi a bajom, hogy nem tudom rendesen megvágni (a 22 Gbyte-os olimpiai megnyitót).
"AAC vs. AC3"-nál én az AC3-ra szavaznék, de csak azért amiért az AVI-ra is: népszerűbb, szélesebb körben elterjedt. A DVD-k hangsávja(i) is ebben a formátumban van(nak). Ha nem kell átkódolni, nem romlik a minőség. Másrészt sok Dolby (AC3) dekóderes digitális erősítő van, AAC-t kezelő egy sem (tudtommal)... Egyébként most a HD-s adások hangsávja 384 kbit-es MP2. 384kbit-be már belefér az 5.1-es AC3 is (DVD-k egy részén is ilyen minőségben van rajta)...
Az AAC-nál csak annyi az előny, hogy kisebbre is lehet tömöríteni. Ha jól tudom a DAB+ szabványt fogadták el a digitális rádiózáshoz, ami vélhetően a HE-AAC vagy a HE-AAC2 akar lenni, ez utóbbi pl. 32 kbit-es sztereo adást jelent(het). Itt (is) arra megy ki a játék, hogy ugyanabba a frekvenciasávba minél több adást be tudjanak zsúfolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- iPad topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Le Mans Ultimate
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest