- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
JTAGSHOP
csendes tag
válasz
wassermann #20095 üzenetére
Köszi a válaszokat, én is a tunerre gyanakszom. Hiába jelenik meg minden csatorna rendesen a VLC-vel ott is van amikor több másodpercet kell várni a problémás csatornákon, hogy elinduljanak. De legalább elindulnak helyesen. Ki kellene próbálnom az adást másik tunerről is, lehet bug van az xbox tuner driverjében.
A jelszintem jó 82% a jelszintmérő szerint (bár ki tudja az mennyire megbízható), több muxon is van olyan csatorna amivel ez a hiba előjön.
Mellékeltem a fotót a tuner beállításomról, nem találom a megfelelő mezőket amit át kellene szerkesztenem - ebben kérnék segítséget:
https://kepkuldes.com/image/xmwMERÉs végül: ha csak a VLC féle stream lesz hibátlan a 9981-es porton akkor tudom én azt lakáson kívülről nézni valahogy? Nem fontos az EPG, el tudnám engedni a HTSP protokollt csak valahogy nézhessem. Smart tv sem a HTSP-t használja a gyanúm szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 3
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest