- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Diák66 #18801 üzenetére
DVBViewer-t vettem meg anno, a hozzá tartozó Recording Service (bár nekem ebből is a fizetős Media Server van meg) csinálja a felvételeket. Ehhez van Android-os kliens is.
"Ugyanakkor rendszeres a pixelesedés, valamint egy-egy képkocka kimaradás."
Ebben az esetben nézd meg a kábeleket és a csatlakozásokat is. Ugyanis attól szokott ilyen lenni. Nekem is voltak széteséseim az alacsony frekvenciákon, aztán miután kicseréltem a kábelt, jó lett minden.
"Halál pontosra nem lehet beállítani a felvételt."
EPG-ből szoktam beállítani, de sokszor az se a legjobb. Viszont nálam előtte és utána van 10 perc ráhagyás, hogy biztos felvegye. Bár múltkor pár képkockáról lemaradtam, mivel 10 perccel korábban kezdődött a sorozat, mint ahogy a műsorban volt... A reklámok meg ilyenek, azokat így is, úgy is ki kell vágnod. Amerikában jól működik a VideoRedo reklámkeresője, nálunk már kevésbé.
"Itthon csak SAT van CI modullal a TV pedig DRM fájlt csinál."
Amúgy most akkor mi is van nálad? Mert ha SAT TV-d van, akkor az említett DVB-C-s cuccok biztosan nem jók hozzá, ahhoz DVB-S cucc kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest