Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
válasz
Kernel #17371 üzenetére
Köszi neked is.
AV-n néztem a videót, majd sokáig nem használtam. A Digi egyik kiosztás változtatása után meg már megjelent ott egy új műsor. Pontosan fogalmazva a videó jele (kazettát beraktam hozzá) bejött, de nézhetetlenre zavarva, mint amikor egy csatornánál finomhangolással a vételi sáv szélére tekered, fut, szemcsés, szinte felismerhetetlen, talán a hang nagyjából jó volt.
A videó csak azért kellett, mert a TV-m nem tudja a teljes csatornakiosztást és jó pár csatornát így nem tudtam behozni rajta. Ezeket a videón állítottam be és azon keresztül néztem őket a TV-n. Miután a videómat kilőtte a digi - és újabb csatornákat rakott nekem elérhetetlen helyre -, beszereztem ezt a vevőt, hogy majd akkor ezzel nézem. Mondjuk, ha tudom, hogy az AV-n kell összekötni, akkor más megoldást keresek, mert így talán ugyanaz a gond, mint a videónál.
Este azért csinálok fotót és kipróbálom máshol a vevőt, hátha nem kell így 28 év után lecserélni a tv-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest