- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Na, megérkezett a kínai csodatuner.
Egyelőre csak melóhelyen tudtam kipróbálni (szerencsére itt is Tarr előfizetés van), tökéletesen működik. Bár a 176 MHz-et nem néztem, mert kézi frekvenciát nem szeret a DVBViewer, de ott elvileg úgyis csak a közszolgálati SD-k vannak, azokat meg befogom a 184-en (pedig csak 184,5-öt tudok beállítani) HD-ban. Végigkerestettem mindent és talált is 150 TV, valamint 10 rádióadót DVB-C-n, igaz, ezek egy része kódolt. Mindenesetre a működésre képtelen Delock után ez kellemes meglepetés, harmadannyi áron.
Gyors felvételi teszt volt a DigiSport-ról, a Windows-os Tulajdonság lapon 6 MBit-et írt, igaz, csak 4-5 másodpercnyi volt az egész, tehát ez nem feltétlenül a valós érték.
Innen rendeltem amúgy 12-én, ma jött meg. Érdekesség, hogy a képpel ellentétben nem a műanyag antenna volt a csomagban, hanem a kihúzhatós fém.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest