Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludovicus
aktív tag
Köszi a segítséget mindkettőtöknek. Linux fut a gépemen és valóban 100% a processzor terhelése, míg kb. fél perc után le nem fagy a Kaffeine, amivel az adást nézni próbálom, tehát valszeg a gépem lesz gyenge. Igazából nekem nem is az lenne fontos, hogy a gépen tévézzek, inkább néha felvennék egy-két műsort. Ezzel nem is lenne gond, kérdés, hogy a felvett mpeg ts adatfolyamot az asztali dvd lejátszóm számára is emészthetővé tudom-e majd tenni. Ennek még utána kell néznem...
Egyetértek, valóban röhejes, hogy kell az erősítő és még így is csak bizonyos pozícióban, az antennát a falra rögzítve jön elég erősen az adás. Ja, hogy 50kW-os adóteljesítmény ígértek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2 + 250 GB HDD/Bluetooth/CAM 6hó Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest