Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludovicus
aktív tag
Köszi a segítséget mindkettőtöknek. Linux fut a gépemen és valóban 100% a processzor terhelése, míg kb. fél perc után le nem fagy a Kaffeine, amivel az adást nézni próbálom, tehát valszeg a gépem lesz gyenge. Igazából nekem nem is az lenne fontos, hogy a gépen tévézzek, inkább néha felvennék egy-két műsort. Ezzel nem is lenne gond, kérdés, hogy a felvett mpeg ts adatfolyamot az asztali dvd lejátszóm számára is emészthetővé tudom-e majd tenni. Ennek még utána kell néznem...
Egyetértek, valóban röhejes, hogy kell az erősítő és még így is csak bizonyos pozícióban, az antennát a falra rögzítve jön elég erősen az adás. Ja, hogy 50kW-os adóteljesítmény ígértek?

-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Én kb. 2 km-re légvonalban a Széchenyi-hegytől gond nélkül veszem a 802 MHz-et egy 10 centis botantennával, elé kötve egy 27dB-es jelerősítőt. Egy gondom van csak: míg az Autonómiánál akadásmentes a kép és hang, a DunaHD erősen szaggat. A laptopom lenne gyenge (Pentium M 1,5 Ghz Dothan, 1 gb ram, integrált v.kártya)?
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Én kb. 2 km-re légvonalban a Széchenyi-hegytől gond nélkül veszem a 802 MHz-et egy 10 centis botantennával, elé kötve egy 27dB-es jelerősítőt. Egy gondom van csak: míg az Autonómiánál akadásmentes a kép és hang, a DunaHD erősen szaggat. A laptopom lenne gyenge (Pentium M 1,5 Ghz Dothan, 1 gb ram, integrált v.kártya)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest