- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
unravel #15733 üzenetére
Igen, sajnos tudom, hogy bizonyos szemszögből az érdeklődésem mivoltja kiesik a topikból, ugyanakkor, ami erről szól, nagyon kihalt, ezért gondoltam, hogy itt próbálkozom.
AZ EPG-vel egyrészt az a gondom, hogy akadnak csatornák, ahol nem sugározzák (Cool..Film+...stb, sőt, most nézem, hogy jelenleg szinte minden csatornáról hiányzik
). Előző tunerem esetében Xmltv-vel gyűjtöttem be az adatokat. Lehet most is jobban járnék vele, csak még új nekem sok minden, nem tudom hogyan csináljam
A csatornák rendezésére amit írtál, elég jó ötlet, azonnal meg is csinálom
Azt kicsit sajnálom, hogy így trükközni kell és nem lehet sorrendet állítani, de ez van, volt már rosszabb is.
Köszönöm a válaszokat, egyébként!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest