- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Leírom. Hátha születik valami bölcsesség ez ügyben.:
"vacakol a távirányító" ami a TBS6281 tuner kártyába van kötve. Van hozzá egy program is amivel-ben kiválaszthatom, hogy melyik programot akarom vezérelni és néhány gombot be is lehet állítani.
Így néz ki:A gond az, hogy amikor csak simán csatornát váltok egy-két-öt másodpercenként, akkor látszólag normálisan működik. Ha sűrűbben nyomkodom ugyanazt, vagy különböző gombokat, akkor már kihagy. Vagy például amikor folyamatosan nyomom a hangerő gombot, akkor ugrik egy-két értéket-rovátkát, majd mintha elengedtem volna megáll és el is tűnik a hangerő sáv.
Ezt DVBviewer-el és a TBSviewer-el is produkálja.
(kamera tesztet elvégeztem)
Próbáltam a feladatkezelőben a prioritások módosításával. Semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest