Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Köszönöm neked is és csendes kollégának is a gyors választ!
Az a helyzet, hogy bedugom a 230 V-ba, és hiába kapcsolom be a hálózati kapcsolót rajta, nem jelenik meg a piros LED fénye sem, ami ugye a kikapcsolt standby állapotot jelentené. Aztán magára hagyom, és néhány óra múlva egyszer csak látom a piros LED fényét, és akkor már vagy kézzel vagy a távkapcsolóval indítható.
Lehet, hogy elviszem valami szerelőhöz, talán csak valami kondi probléma a belső tápegységben. Levettem a fedelét, de az alaplapot már nem tűnt egyszerűnek (nagyon nem) kiszedni, hogy átnézzem a forrasztásokat, - így inkább hagytam a fenébe.
Viszont most anyósnak is kéne egy újabb készüléket venni, ezért vakarom megint a fejemet.
Őszintén bevallom, hogy nem tudom jó szívvel ajánlani ezt a Wayteq 95CX-et senkinek, de azt látom, hogy mind ilyen szintű, kb. az Alcorok is, de állítólag azoknak még az érzékenysége is gyengébb valamivel.
Igazából csak bekérdeztem, hátha van 2014. nyarán valami "új favorit"...
(Nekem a nyaralóba csak az ingyenes adók vétele kell - amit viszont szívesen vennék, az valami értelems DVB-T + média lejátszó kombó, mert a Wayteq médialejátszásban is elég béna.)
Azért köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann