Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
azbest #10963 üzenetére
Az mondjuk elképzelhető, hogy a kártyának saját BIOS-a van (mint ahogy van SATA, SCSI kártyáknál is), plusz figyeli a rendszeridőt is, vagyis az alaplap óráját, ezért nem kell neki külön gombelem a feszültségtartáshoz (áramszünet esetére).
A sokféle BIOS kezelése viszont nem tudom, mennyire okozna nehézséget, mert ahogy az órabeállítás is szabványos parancsokkal működik, elvileg az ébresztési beállítások is, de ezt konkrétan nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus ROG FLOW 13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő