Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
laca500
üzenetére
A felvétel és a leállítás elég sok programmal működik ( pl. az AverTV-s program is tudja ezt bekapcsolt gép mellett ). Kikapcsolt számítógépet szerintem nem tud feléleszteni egy program sem, mert a Windows se fut ( ha a készenléti állapotból való felélesztés működik bizonyos programoknál, akkor valaki elmagyarázná a technikai hátterét, hogy az hogyan működik, mert engem is érdekel ).
Viszont az elvetemült ötletem, hogy valamilyen mechanikus ébresztőórával nem lehetne-e zárni valahogy a bekapcsoló gombot, és amikor elindult a számítógép a program már nyugodtan felvenne és utána le is állítaná a számítógépet. A hálózati kártyák felélesztő funkciójához is szükség van egy kábelre az alaplap és a kártya közé, ami kvázi azt jelenti, hogy a hálózati kártya megnyomja a bekapcsoló gombot.
Murphistic
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann