- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Zirowe #10700 üzenetére
Szerintem próbálkozni kell. Most megnéztem és a Hármashatár-hegyen lévő adó alig tized akkora teljesítménnyel ad mint a Széchenyi-hegyi. Így tippre elég nagy takarásnak kéne lenni, hogy ne tudjátok fogni az onnan jövő jelet. (kb.90 km-re északkeletre szerintem a Széchenyi-hegyi adó jelét tudtam fogni egy erősítős lepkeantennával-igaz csak a közszolgálati muxot).
Őszintén szólva nem nagyon tudom, hogy mennyire kell irányban lennie. Ami biztos, hogy pontosabban mint egy lepkeantennánál és mivel csak egy sorban vannak a vízszintes elemek a függőleges irányra nem annyira kényes. ( A privát próbálkozásaim során néha viszont milliméterek is számítottak, de abban az esetben sokkal gyengébb jellel volt dolgom. )
Az viszont kár, hogy nem fértek hozzá magához az antennához. Ha valami korrózió okozta hiba van, akkor az talán esélyesebb a kinti dobozban mint a padláson lévő elosztóban.
Tudom beteg ötlet, de esetleg próbáld meg leszerelni a saját antennádat és a célhelyen a padláson kipróbálni. A lepkeantennás esetemben is az antenna a padláson van és mégis tűrhető a vétel. Ha pedig működik akkor rákötni a régi kábelezésre és ha így is ok, akkor a régi antennánál lesz a hiba. Ebben az esetben én valahogy leszedném a tetőről és felraknám a padlásra ( persze miután kiderült hol a hiba és kijavítva )
Murphistic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- Autós topik
- Tesla topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest