Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
XanD3R
senior tag
Nincs valaki rajtam kívül aki csak most szeretné elkezdeni a játékot neten teljesen elölről?
-
XanD3R
senior tag
megpróbáltam csatlakozni a szerveretekhez, bekonfigoltam a hamachit-t és rátok si kapcsolódtam de mikor belépek a játékba és rámegyek a lan-ra azt írja ki hogy a nevemet már használják és így nem enged be (pedig már egy csomó mindent beírtam)
Milyen verzióval jáccotok? -
Robaj
addikt
Akkora szemétség

640x480x16, minden low-n, kikapcs shadow, shader, bilineár, szűrés le.
És akkó is 25 FPS körül van, amikó mozog a karakter -> a memó sávszéle kicsi az adatok FOLYAMATOS továbbításához

1024x768x22, object detail maxon, shadow on, advanced shader, trilineár, 8/16 szűréssel is 25 FPS mozgás közben
Ha állok, felmegy 40-50 FPS-re is
-
Gh0sT
addikt
Gombás küldetés megcsinálva, vak voltam...

Közben megtaláltam mindent ahhoz, hogy elteleportáljak arra a bizonyos titkos helyre. Megöltem a level100-as Master Thief-et és eldobott egy követ, amin egy szöveg állt. A szöveget visszafele olvasva kellett az egyik incantation shrine-on elkántálni és láss csodát, működött!
Az első ajtón még csak csak túlverekedtem magam, de a második kemény dió volt. Egy screenshot az ellenfelekről és a halott csapatomról: (szinte fél perc alatt bedarálták a 40-es szintű partimat, elfutni nem volt időm)
Bővebben: link -
Sanya
nagyúr
az arena merre van?
-
Azazello-
senior tag
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
hogyan talalom meg a szervert?

-
Gh0sT
addikt
Gombakörökkel hogy haladtok? Nekem megvan mind a 4 kör, de hogyan tovább? Amrennel jártam már lent mindegyikben, és kaptam egy ötödik küldetést.
-
Gh0sT
addikt
Megvan a set mindhárom része:
1. Amulett:![[kép] [kép]](http://gh0st.tvn.hu/set1.jpg)
2. Sisak: (bocs, nem róla csináltam a képet, de a plusszok itt is látszanak)![[kép] [kép]](http://gh0st.tvn.hu/set2.jpg)
3. Könyv:![[kép] [kép]](http://gh0st.tvn.hu/set3.jpg)
Még egy kő hiányzik, azzal lehet eljutni egy titkos pályára. Ezzel a hárommal és a számsorokkal pedig ha jól tudom egy-egy ajtó nyílik azon a pályán. A követ úgy lehet megszerezni, ha valaki a Master Thief-et (??? - level 100) megöli.
Ezt egy külföldi fórumon találtam:
bonus 1: 5 2 6 4 3 9 2 8
bonus 2: 3 11 7
bonus 3: 6 10 1 2 7
v e x q u i t f r o m
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
5 2 6 4 3 9 2 8 - ueiqxref
3 11 7 - xmt
6 10 1 2 7 - iovet
f r o m v e x q u i t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
5 2 6 4 3 9 2 8 - vremourq
3 11 7 - otx
6 10 1 2 7 - eifrx
q u i t f r o m v e x
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
5 2 6 4 3 9 2 8 - furtivum
3 11 7 - ixo
6 10 1 2 7 - requo
Ezek szerint az utolsó lesz a helyes. Legalábbis ez látszik ''értelmesnek''.
[Szerkesztve] -
senior tag
A szerver él, gyertek játszani:

Név: ds2ph
Pass: ph
Jó szórakozást:
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
VEX QUIT FROM
5 2 6 4 3 9 2 8
-szóköz nélkül
UEIQXREF
-szóközzel
QEU X ET
Gőzöm nincs
Bővebben: link
UI:
QUIT FROM VEX
VEX QUIT FROM
Akkó má csak a
FROM VEX QUIT
hiányzik
- mert úgy láccik, a vex megy jobbra
Tiéd hogy néz ki? Tudnál felrakni képet?
[Szerkesztve] -
Hali! Én a 2. Actba vagyok és meg hallt a 3. emberkém és ilyen sír van neki a képe helyén, hogy tudom feléleszteni??
-
Gh0sT
addikt
Már csak 3 szellem hiányzik és megvan az a küldetés is. Az incantation shrineok körül kutakodok, de semmi...

Még egy könyvre lesz szükség ahhoz, hogy meglegyen a set. Vedd fel a tiedet és másold ide be a számsort...
Az enyém így néz ki: 5 2 6 4 3 9 2 8
A neve: QUIT FROM VEX
Ha veszem sorra az ötödik, második, hatodik, negyedik, stb betűket, akkor ezt kapom: FURTIVUM
Tutira lesz valami jelentősége... Hasonlít a chantekre a szó. -
Robaj
addikt
Sry, lejárt 5 perc
A képen látható a mindenesem most ijjászkodom vele, mert kell a páncélzat, 29-es ranged
-
Robaj
addikt
LOL nekem meg van egy sisakom, ami ugyanezt csinájja

10% Look like a fool
Meg ilyen állatságokat ad hozzá 1/3-as a szett.
Szellemek:
Ne keresd őket! Elég ha mész és talász ien chant-helyeket, ahol magadra lövöd a chant of dead-et és kutakocc a könyéken. Majdnem mind1ik ien chant körül van szellem. A 13-asnál járok, de nincs sehun
A sisak így néz ki:
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Néhány közérdekű információ:
Gomba és könyvlelőhelyek:
Vol. 17 - East Greilyn Jungle
Vol. 18 - South Vai'lutra Forest
Vol. 19 - South Garden of Ancients
Vol. 20 - Ruins of okaym
A könyvekre (20 kötet) egy későbbi küldetéskor lesz szükség. -
gerjus
senior tag
Megoldottam hogy mekkora egy vaksi vagyok !!

eddig multiban hoztuk es kicsit elvesztettem a fonalat hol is vagyunk aztan most egyedul nem vagtam hol merre !! -
gerjus
senior tag
Valaki segitsen meg act2 6ik kuldetes amikor a princesst elraboltak hova kell menni hol van a temeto ??? nemtalalom az istennek sem !
-
krokk
senior tag
-
senior tag
Majd meglátjuk a multiplayert!
Holnap lehet csinálok szervert! Majd szóljatok! -
Mazka05
őstag
Nah Hello emberek ma haza jöttem!
Most elkezdem végig vinni a single részt azt nyomhatjuk a multyt! 
-
Gh0sT
addikt
válasz
üzenetére
Én még nem multiztam, nemtom a többiek hogy vannak vele...Egyelőre a single vége felé járok asszem.
-
Gh0sT
addikt
Íme a nyaklánc:
Egy csapatkép:
Egy 40. szintű varázsló:![[kép] [kép]](http://gh0st.tvn.hu/Eliat40.jpg)
-
Gh0sT
addikt
Néhány kérdés:
Nem találom a 9. és a a 16. szellemet. Ötlet? Merre keressem őket? Megnéztem a küldetés részletes leírását, végigjártam a helyeket, de nem találom őket.
Van egy nyakláncom, mindjárt csinálok róla screenshotot. Nem értem a szövegét... meg kellene fejteni, hogy mit is tud.
-
krokk
senior tag
válasz
Azazello-
üzenetére
nézz vissza vhol korábban írta ghost
vmi 3-4-2-1 vagy mi
itt: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Azazello-
senior tag
act1-ben a sivatagban van egy kripta ott mi a helyes sorrend a belepeshez?

-
Robaj
addikt
válasz
Doviziozo
üzenetére
Kapsz pontokat, melyekből powereket vehecc.
Most gyűjtögetem őket, 1ik csákómnak 32 van már
Mind1ik-hez 1et raktam, és majd mikó végigvittem alapon, mék multiba és ott fejlesztem tovább.
Amit szeretnék elérni:
Végigviszem alapon, majd mikó vége, mék LAN-ra és ott fejlesztek, így amikó több PH-s is akar multizni, simán tok csatizni, mert nem kell 2 helyre pazarolni a drága időt
-
Doviziozo
aktív tag
Láttam a screenshotokon, hogy valakinek 1700-as mana-ja van, nos ezt ,hogy a fenébe lehet elérni??
Mit kell inni?
-
reewer
aktív tag
csa multiba nem toljátok?
én haverommal nemrég kezdtem most 30asok vagyunk
-
Azazello-
senior tag
akir arany szettekrol talal valami leirast, kepet az dobjon egy linket!
thx! -
Gh0sT
addikt
válasz
Dying Fetus
üzenetére
Ha megcsináltad a képeket, átkonvertálod JPG-be, aztán felteszed valami ingyenes tárhelyre. Linkelni a [ L ] [/ L] kapcsolóval tudsz. Esetleg elküldehetd a mail címemre is, és felteszem őket én.
-
Azazello-
senior tag
de ott mar egyszer megoltem mindenkit, es nem kaptam tort... probaljam meg meg 1x?

#841: rogton a templom elott, mikor vegigertem a fortressen, jobbra van egy kazamataszeruseg ott eljutottam a lvl22-es guardhoz aki kinyirt 3x, de megoltem. mogotte volt egy ajto amin elvileg siman be kene jutnom, de valami kulcsot keres rajtam es dunsztom sincs rola, hogy hol kene keresnem..
-
Dying Fetus
tag
mindegyik karakterem 42es levelű csak vmelyiknek még 2/3level kell a 43hoz vmelyiknek meg 1/3
2drb barbár,1íjjász,1naturás varázsló
csinálhatok róluk (még azé kéne rájuk gyúrnom rendesen főleg a barbárok 200-250armorjára csak hát én fontosabbank tartottam a rensistancét
ez a íjjásznak a legjobb egy kis varázslat segítségével 68%)
csak pontosan hogyan is kéne ezt belinkelnem ????
ja meg nem tudod hogy milyen a nexus set ha megven belőle az 5 (mert nekem 4 gyűrű van abból a setből és gondolom egy medál az 5ik és már itt is elég fasza pl:az összes létező varáslatra ad 1et stb.) -
Gh0sT
addikt
válasz
Azazello-
üzenetére
Az outposton. Az első teleport után felmész balra a hegynek, ahol találkoztál a Dryad nénivel (leomlott híd). Na itt nem az úton kell menni tovább, hanem a leomlott híddal szemben van egy másik függőhíd. Ott van a tőr.
841-ről csinálnál screenshotot? Lövésem nincs merre lehet.
ACT2 másodlagos küldetésiről valalki szintén legyen kedves screenshootot csinálni!
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Dying Fetus
üzenetére
Hányadik szinten és milyen csapattal zártad a játékot? Screenshootokat tudnál csinálni a karaktereidről?
-
Dying Fetus
tag
na végigvittem mercenary-n sztem nagyon fasza volt!!!!!
és már nem a diablo2 a kedvenc rpg-m
na már csak 2 nehézségi fokozat van
ja meg hülyeség amit ott az elején ír amikor kiválasztod a nehézségi fokozatot mert nekem már mindengyik karakterem átlépte a 42level szintet -
Robaj
addikt
válasz
Dying Fetus
üzenetére
Odáig nme jutottam el, de tuti vmit még le kell gyakni előtte (pl a varázslójánál a pajzsokat)
Keress
-
Dying Fetus
tag
helósztok!!
az miért van hogy Valdisnak( a főellenség) nem sebzek semmit a 90k-s életéből???? -
Azazello-
senior tag
jah es a fortress alagsoraban megoltem a kapu orzojet, de nem enged be az utolso kapun, valami kulcsot keres meg rajtam. azt hol talalom meg?
-
Azazello-
senior tag
act1-ben Taar's investigation kuldetesnel elakadtam. plz help!

-
Gh0sT
addikt
válasz
Chandler
üzenetére
A DS1 is odavert grafikalilag a Diablo bármelyik részének. Más kérdés, hogy az egy teljesen más kategória volt.
Az ésszel játszást azokra értettem, akik DS1-en nevelkedtek. Ott csak ment az ember és ütött.
A karakter meg fejlődött magától. Valjuk be, ez azért kicsit bonyolultabb annál. -
gerjus
senior tag
Multiban tolja valaki ?Mi az az error hogy ''content mismatch '' tud errol valaki ?
nem tudunk egymashoz joinolni!
[Szerkesztve] -
Chandler
senior tag
''Grafikalilag például simán kenterbe veri Blizzardék nagysikerű játékát''
azert azt eszre kene venni hogy a diablo 2 (lehet hogy tobb-kevesebb kicsit) 5 evvel regebbi jatek mint a ds 2...
es szerintem a diablo 3 grafikaja utoleri majd a ds 2 et...
egyebkent azt hogy ertetted hogy esszel kell jatszani?
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Chandler
üzenetére
A DS1 egy hack&slash jellegű játék volt anno kimondottan csinos grafikával. A Diablo ezzel szemben teljesen más tészta. Az inkább hajazott RPG-re, ergo a játszhatóság igen jó volt annak, aki olyasmire vágyott.
DS2-be valóban sok olyan újdonság bekerült, ami megtalálható Diabloban, de a koppintás azért igen erős túlzás. Grafikalilag például simán kenterbe veri Blizzardék nagysikerű játékát és most már azt is mondhatom, hogy játszhatóság és élmény szempontjából is nagyot alakítottak. Azt mondanám, hogy a Diablonál leraktak egy nagyon jó alapot, amit a GPG-s srácok továbbfejlesztettek. Ez így van rendjén, ez csak nekünk lesz jó, gamereknek.
A játék valóban nem a legkönnyebb, ezért célszerű ésszel játszani ellentétben az előző részekkel. -
Incognito
senior tag
Csak nekem hiányzik a városon kívüli vásárlás lehetősége? Olyan jó volt az első részben, hogy lehetett menet közben soppingolni...
-
Robaj
addikt
Hú bazz sárkányon meglepődtem 1 picit. Aszittem megdöglött már.
Még jó hogy mindenkinek 80% fölött volt a fire resistance (inkább kevesebb armor legyen, de több resist)
Ki is nyírtam végleg, az ijjászom élete ment le pirosig, mire kinyúvadd a dög.
-
Chandler
senior tag
ez az egesz jatek egy diablo 2 koppintas...
a 3 nehezsegi fok, a fejlodesi fa, a teleportkapuk, a mentesi rendszer, stb.
beleraktak par uj dolgot a dio 2 hoz kepest es kesz az uj jatek...
egyebkent szerintem nagyon nehez jatek...
osszefoglalva nem a legjobb jatek
-
Azazello-
senior tag
a halo partira nem reagal senki. senkinek sincs kedve? vagy unalmas?
itt is vannak online reszben uj palyak, kuldetesek? -
Azazello-
senior tag
válasz
Dying Fetus
üzenetére
act3 utan vege is vagy itt is megy tovabb mint dioban?
(vagy dioban sem megy tovabb?
) -
Azazello-
senior tag
Bővebben: link ezek a feyverek es pajzsok elvileg az arany cuccok?
-
Azazello-
senior tag
valami online party mikor lesz? beszallnek szivesen egy online ds orgiaba

-
Azazello-
senior tag
a gombak mire szolgalnak es mi a ''megoldasuk''?
-
krokk
senior tag
a 2. gombás helyet nemtudja vki hol van? vhol vmi erdőben... elvileg amanlu környékén mármint az után.. valamelyik erdőben senki nem látta?...
-
krokk
senior tag
most jöttem rá milyen jó a bogár
ha 1 nagy szörnyi van.. az alap támadása megára haragítja az ellent
és nem fognak nekiesni a varázslónak
plussz alapba van 1000hpja
![[kép] [kép]](http://img399.imageshack.us/img399/8637/angry5fi.jpg)
-
krokk
senior tag
már csak 1 pet hiányzik és láttam az összeset
kiváncsi vok mi lesz az
most egy olyan mirthyl bogaram van vagy mi
1. szintü még nemtom mi a power
majd mondom ha meglesz
csak nincs kajája most
meg zsém se
-
Gh0sT
addikt
válasz
Azazello-
üzenetére
Hehe, én is detto, de miután elfogyott minden pénzem inkább hagytam az egészet a fenébe és visszamentem 18-19. szinten. Akkor már simán bedaráltam őket.
A liftet Liana tudja megjavítani. Őt későbbb veheted be majd a csapatodba, miután megcsináltál egy küldetést az elfeknek. -
Sanya
nagyúr
válasz
Dying Fetus
üzenetére
ahány százalékosra van kifejlesztve, attól függ. de ez nem jelenik meg neked amúgy, csak ugyanolyan pirossal, mint eddig

-
Azazello-
senior tag
válasz
Dying Fetus
üzenetére
mar 36-os szinten vagy? irigyellek

en most lettem 22-es de szenvedek kemenyen.
Act1-be amikor a kovacs kalapacsat kell visszaszerezni a barlangba, ott ti hogy a picsaba csinaltaatok meg a kuldetest? en masfel orat szenvedtem mire kinyirtam a sok level 22-es szornyet es elkoltottem az osszes penzem healt potionra meg mannara...
az elso sziget vegenel van egy bedoglott lift. azt hogyan tudom megjavitani? -
Dying Fetus
tag
helósztok!
az érdekelne hogy pl a barbárnál vmint az íjjászomnál is ott van a level36tól varázslatánál hogy melee vagy bow és crossbow critical hit damage +200valahány+
de mikor fog krtitikálisan sebezni??
mert ami van brutal attack level 1es az nem sebez jobban -
CocooN-z
őstag
eléggé idegesítő ez igy....

remélem mikorra elkezdjuk a haverokkal, addigra megjavul. Vagy ha nem akkor nem tom hogy fogunk gémelni
a hamachi honlapján lévő fórumokban is már kezdik írogatni: could not connect to the hamachi media server...etc remélem hamargyorsan megoldják
[Szerkesztve] -
Doviziozo
aktív tag
Egyébként konzolra ki lesz adva a játék? Mondjuk xbox?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone 16 128GB Pink - 128GB Független 91% Akku
- Xbox One S 1TB
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- mert úgy láccik, a vex megy jobbra
Nem lehet megunni!

Szép!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)