Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Incognito
senior tag
Valóban kijött, de az eleje ugyanaz...

-
Gh0sT
addikt
A teljes játék mekkora? A demo 1,5 GB fölött volt...
-
Incognito
senior tag
Esetleg megoszthatnátok velünk hogy honnan szermányoltátok...
Bővebben: link -> fórum - DS -
CocooN-z
őstag
Már tegnap ienkor meg lehetett volna ha nincs xar netem, de csak most tudtam elinditani a fullt, eddig ugyan az mint a demo plus benen van a multi
maradt a max 4 player -
Waix
tag
Hali! Kérek valakit, akinek már megvan, hogy irjon nekem egy mailt, mert kérdést szeretnék feltenni.
Help...
waiximillian@yahoo.co.uk -
Incognito
senior tag
Megköszönném ha ezt bővebben megbeszélnénk a Fórumomon (mert ezt a témát nem tolerálja a PH jogosan). Csináltam egy külön DS topikot...
Remélem be tudom linkelni: Bővebben: link
Sajnos a szerver (DOX) nem engedi a belinkelést
Itt a főoldal: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
D4v3
őstag
Fentvan neten a game, de psszt
-
Mazka05
őstag
válasz
Incognito
üzenetére
PF! Kitől hallotad azt a marhaságot? Milyen madaraid vannak neked?
Én nekem bejön a DS 2 szerintem nagyon eltalálták! Jól össze gyurták a DS-est meg a Diablót! És nyugi fogsz te még látni DS2-es szerveren
És kb olyan lesz mint az első-ben legyilkolom a 74-es karakteremmel a 130-as csávót!
Jah ui: felveszlek a partnerek közé MSN-en!
[Szerkesztve] -
Mazka05
őstag
Nah megint hello!
Már egy ideje megvan a demo, de mivel folyamatosan programjaim vannak ezért nem tudok játszani... De amenyit tudok akkor ismerkedem a DS 2-vel..Haverom segitet elmagyarázni a storyt..( mert az angol tudásom nem valami dús
) És akkor valami zsoldos katona vagy..És mit keres már röktön az a zsávó aki veled jön? Őt nem lehet kirugni a csapatból vagy eltávolitani? Én a DS 1-et is 1 karakterrel vittem végig mert így fejlődik a legtöbbet!
És ezt is úgy szeretném..
Egyébként akkorákat fogunk ezzel játszani hogy öröm lesz nézni!
-
CocooN-z
őstag
válasz
Incognito
üzenetére
Ember nem gondolkodtál még el azon hogy neked nem ebbe, hanem pl a középkorba kellett volna születned ?

mod: persze meg tudlak érteni, engem is jobban le tud kötni egy hasonló kaliberű kaland játék, mint mondjuk bármien agyament lövöldözős, mert ide jozan gondolkodás is kell.
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
válasz
CocooN-z
üzenetére
Pontosan ez az a játék, amiből sosem elég. Én az első résszel is jáccanék, ha lennének újabb küldetések, más helyszínek, újabb kalandok, rejtélyek, amiket meg kell fejteni. Az ember fantáziája határtalan. Éhezek az ilyen kalandokra. Nagyon bele tudom magam élni ebbe a környezetbe. Dungeon Siege Forever!!!
Riszpekt a fejlesztőket!
[Mod.: kijavítottam a rengeteg helyesírási hibát!!!]
[Szerkesztve] -
D4v3
őstag
JAAJ, hogy jelenne már meg a game.....

-
Incognito
senior tag
Én a fileplanet-ről töltöttem le előbb és crc hibás volt a file (írtam is itt a fórumban), másodszorra már a gs ről jött le már jól (flashget-el). Valószínű mind a kettő jó, csak így jött ki. Másfél gigabájt egyben!!! Ekkora idiótákat.
Az elsővel szívtam sajnos. Biztos ott is jó volt, csak nekem szarul jött le...
-
CocooN-z
őstag
Nagyon király,Bétát nem láttad? Szinte ugyan az csak van ebben egy kis bevezető, hogy hogyan is kerülünk a dryadokhoz, bár azt pont nem tudjuk meg
, mivel eszméletunket veszítjuk, de jobb igy, meg persze igy méghosszabb, de jöhetne már a teljes, ho végig nyomhassam egy két ismerőssel 
no meg persze az itteni DS rajongókal, ha megoldható majd
-- Haku's témámra vki??? -
Drizzt
nagyúr
Hmm? Akkor nem műkszik a demo?

-
Gh0sT
addikt
Húzzátok innen, lehetőleg a File Planet-es Download Managerrel:
Bővebben: link
A download manager linkje az oldal tetején található. A szerverek ahogy elnézem még most is tömve vannak, jó fél órát kell várni a kapcsolódásig. -
Lui76
őstag
Be voltam rá izgulva .. de sajnos vmi hiba volt a letöltött anyaggal .
(Gs-ről töltettem le egy haverral -mert nekem csak modemem van.)
Másnak jó volt a gs-ről ? -
CocooN-z
őstag
Annyira nem is rossz kari, remélem nem lex több mint 40
, ááá a huje cooler miatt tuti, de akkor mar inkabb 6600gt
, az gyorsabb -
Incognito
senior tag
válasz
CocooN-z
üzenetére
Reményed beteljesült: Bővebben: link
Legalábbis nem írták oda hogy 2. -
CocooN-z
őstag
Bővebben: link
Remélem nem a DS2 fullt adják hozzá.
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
válasz
Dying Fetus
üzenetére
Diablo 2:
Persze, nem nehéz, bár én nem egyedül nyomtam, hanem lanban haverral, de nem egy nagy etvas, csak baal ne lenne olyan gecmaister
épp most töltöm a demot, kiváncsi vok arra az előtörténetre.
[Szerkesztve] -
D4v3
őstag
Nah, hát ez elég rövid volt sajnos. Nagyon tetszik a game, akárcsak az első rész. Mikor jelenik meg pontosan?
Aug, 16
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Dying Fetus
tag
nekem is msot jött ma már nincs kedvem játszogatni de holnap délelőtt asszem végig is tolom, kipróbáltam hogy mindent beállítottam maxra és nem volt olyan rosz az faszaikák arca kifejezettem tetszett (modnjuk ekkora tereket megcsinálni vmi überfasza motorral na akkor asziszem nem sokembernek menne el)
sztem az első rész is überfasza volt azt is végigtoltam közepes nehézségen
tényleg ha már rpg van köztetek olyan aki a diablo 2őt a kieg gel eggyütt végigtolta hellen is???(én ott már csak a 3ik pályáig jutottam) -
Gh0sT
addikt
Nah, valaki végigtolta már rajtam kívül, vagy mindenkit sokkolt a hír, hogy ez sem több sokkal, mint a beta?
Esetleg csak én vagyok hülye és a játék tovább játszható?
-
Gh0sT
addikt
Kijátszottam ezt is...
Találjátok ki, hol a vége?
Igen, igen, a kapu zárva van továbbra is...
-
Gh0sT
addikt
Lejött és már játszok!

Tök király bevezetőt kerekítettek a játéknak. Van benne egy training pálya ami megmagyarázza a börtönös részt!
-
Gh0sT
addikt
Még fél óra és lent van!
Jáccani akarok!!! 
-
D4v3
őstag
Hi!
Látom ti is töltögettek szaporán
Én tegnap este elkezdtem gamestar.hu-ról tölteni, lejött 700mb, leállítottam és ma mikor folytatni akartam nem indult el
Szerencsére most maxal jön, szal 2óra múlva meg is lesz -
Gh0sT
addikt
Úgy tűnik megtáltosodott a netem:
![[kép] [kép]](http://gh0st.tvn.hu/DS2dl.jpg)
Elvileg csak 128K-val tudok tölteni. Erre jön majdnem 160-nal.
Mondjuk csak örülni tudok neki, mert így ebéd utánra lent is van.
-
Incognito
senior tag
Megint 1,5 Gb
. Lehet, hogy egy krekkel teljessé lehet tenni? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://incognito.dox.hu/pic/ph/dsii01.png)
Utálom ezt a fajta letöltést. Miért nem rakják simán ki, hogy lehessen letöltőprogramokkal nekiesni. Parázok, hogy megszakad, de most hogy így belegondolok, a beta -nál is folytatta a letöltést (asszem)... -
Incognito
senior tag
Kaptam egy levelet és benne egy hírt, hogy le lehet tölteni a Dungeon Siege II Single Player Demo -t.
http://www.fileplanet.com/ Bővebben: link

-
Gh0sT
addikt
Valami infó van már a netes játékról? Megmondom őszintén nekem az első nem volt meg eredeti változatban, mégis tudtam vele játszani neten. Fogják szigorítani a szerverekre való belépést?
-
Incognito
senior tag
Ha megcsinálták rendesen a netes részét (azaz nem fagy ki) akkor szerintem bárki, de én mindenféleképpen bevállalom, hogy hoszt leszek.
A 4 emberes limitet remélem elfelejthetjük, mert már a beta teszt alatt (ha jól emléxem) megvolt a csapat (Aly Arkhon, Gh0sT, Mazka05 és jómagam)... -
CocooN-z
őstag
-
CocooN-z
őstag
Már úúúúúúgy jáccanék, vele, semmilyen játék nem izgat most, csak ez, Wááá, fel is rakom a DS: loa t ho megnyugodjak

tényleg ha megjelenik, akkor lexnek értelmes szerverek v megin csak az lex nagyjából mint a régiben, ho sokan nyitnak aztán lehet ide oda csapódni
? -
Incognito
senior tag
''A hírek szerint a DsII best seller lett, a másik dolog az ,hogy a játék kiadási dátumot előrehozták és így 16-a lett''
Nem csoda, már a tesztverzió is hibátlan volt + jó az egész beetetése a népnek.
[Mod.: nem is tudtam, hogy lesz belőle film
]
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Ezt olvastátok:?:? Bővebben: link
Gh0st: Feltöltöttem Black Pako-t -> Bővebben: link -
Blade_W
tag
Nem talalok sehol igazan egyertelmu valaszt, szoval az lenne e kerdesem, hogy II. resz felepitese jobban hasonlit az elsore(linearis) , vagy bejarhato ugy szabadon a vilag mint pl a Sacredben?
-
Mazka05
őstag
Hello emberek!
Most jöttem vissza edző táborból meg ob-ról..és holnap megyek köv. edző táborba..
Szóval előrébb hozták a megjelenési időpontot így 16 lett!
Addigra már vissza érek!
Szóval ahogy meglesz nekem pl:Ghost,X4nD3R és a töbiek akikkel játszotam majd nyomhatunk néhány partyt!
Gondolom benne vagytok!
Én mágus leszek szóval legyen egy közel harcos is!
Ghost gondolom te szokás szerint Combat magus én meg szokás szerint nature!
X4nD3R veled mvian? Eltüntél mint a pinty..Ghost úgy szint..
Hasznos kis oldal ez : Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Kijöhetne már valami demo. Nincs olyan játék amivel szivesen jáccanék, csak ez...
-
Incognito
senior tag
Ha valaki akarja nyomni bemelegítésképpen a DS LOA -t az szóljon itt, vagy a saját fórumomban...
-
Dying Fetus
tag
már nagyon várom ezt a game-t, az elsőt is végigvittem és nagyon tetszett és ha minden igaz augusztus 16 körül meg is jelenik
-
Incognito
senior tag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
Ha Gh0st r-a gondolsz, igen neki megváltozott az avatar-ja, de csak azért tehette meg, mert régóta itt van a PH -n és sok hozzászólása van. Valahol van egy ilyen topik ahol a szabájok le vannak fekteteve. Megvan:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=186531&arc=f
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=186532&arc=f
Szükséges feltételek:
- 600 napja reggelt nick és minimum PH! addikt rang, de azután sem jár automatikusan (notórius offolók gondolkozzanak mielőtt kérnek)
- 900 nap feletti user is kaphat ha elérte az őstag rangot és a Modok
egyetértenek a döntésben
- a PH! arculatába illő avatar készítése
- a Topicba csak a képet illeszd, és mellé a kérésed írd
- a Témához nem kapcsolódo hsz-eket azonnal töröljük
- ha segítség kell a képek elkészítésével kapcsolatban azt itt kérdezd meg: Bővebben: link
- ha valakit elutasítunk akkor 60 napon belül nem kérhet újra avatart
- az offolokat figyelmeztetjük és ha nem elég akkor bannoljuk
- a Topicban az ''up''-olás tiltva van -
AlyArkhon
őstag
Itt is lehet avatart használni , vagy csak én emlékszem rosszul , hogy ez volt a régi kéoed is ???

-
Incognito
senior tag
Végre itt. Már nagyon régen nem jáccottam
.
Gh0sT: Úgy megváltoztál, hogy meg sem ismertelek az off topikban (biztos az Avatar teszi). Nem tudtam, hogy veled teszteltük a DSII -t.
-
Gh0sT
addikt
Híreink következnek:
2005. augusztus 16-án hivatalosan is megjelenik a Dungeon Siege II. része. A DVD már előrendelhető többek között az Amazon.com-on is. (Bővebben: link)
Tessék kérem spórolni addig és készülni az éjszakai partykra.
-
Lacza
senior tag
Semmi hír?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Autós topik
- Haditechnika, harcászat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

maradt a max 4 player
Itt a főoldal:

És lesz ne mulas 
Riszpekt a fejlesztőket!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://incognito.dox.hu/pic/ph/dsii02.png)
]

Ghost gondolom te szokás szerint Combat magus én meg szokás szerint nature!