Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
megtudja vki mondani hogy az act1 ben a secondary küldetésekben mi a 10.? a wolf és a smith közti
ha jól számoltam 10. az lenne a szellemes küldetés? -
Dying Fetus
tag
azt vettem észre a ds2vel kapcsolatban hogy ez már több dologban hasonlít a diablo 2höz mint a ds1
és ennek nagyon örülök mivel eddig a diablo 2 volt a kedvenc rpgm de most lehet hogy változni fog a rangsorom -
D4v3
őstag
Jó pár óta hent után act3ban vagyok! lvl(majdnem)37, egy tűz és egy jégelementálom van.
Bővebben: link itt egy kép a karakteremről, meg egy Bővebben: link a resistjéről (hát igen jég meg tűzelementál odatesz azért 40%ot
)
Bocs a bmp-ért
Ha elakadtok valamerre kérdezzetek -
krokk
senior tag
válasz
Dying Fetus
üzenetére
1. város. fogadó (INN) ott tudsz 500arany/hely venni... de asszem max 4 vagy 3 lehet mercenary nehézségi szinten.
[Szerkesztve] -
Dying Fetus
tag
ja meg azt hogy tudom megcsinálni hogy ne csak 1 csicskásom legyen hanem több??
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Dying Fetus
üzenetére
Lényegtelen, hogy melyiket választod, a játékból akkor is ki fog dobni

-
-
Dying Fetus
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
ez már velem is előfordult(csak nekem bejött vmi hülyeség aztán választhattam hogy elküldöm a hibát vagy nyomhatok a mégsére)
-
krokk
senior tag
kell csinálni egy networkot jobboldal lenn második gomb és create vagy vmi ilyesmi
most nem nézem meg
4 menüpont van ott...
ott megadsz egy nevet és kódot hozzá
akik akarnak csatlakozi azoknak meg ugyanez a gomb csak join network beírja a nevét a hálónak és a kódját (amit az elöbb megadtál) és innentől már egy hálón vagytok ha kijelzi a 2 nevet
és már mehet is a játék -
Gh0sT
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Legfrissebb Omegával nincs gond...
Közben megtaláltam a törött pajzs első darabját.
Az I. Act-ben a secondary 3. küldetés Lelani sorrow néven fut. Valaki megoldotta már? Mit kell neki vinni?
-
Alvin_ti4200
félisten
Nektek nem fagy/lépked ki a játék?
nekem állandóan vagy csontra fagy (ATi driver hibát írt ki újraindítás után a WinXP, legfrissebb (5.7) van fent) vagy pedig hibát generál (maga a program, belső kivételkezelés miatt mondom)
-
Gh0sT
addikt
válasz
wolverine375
üzenetére
Asszem megoldottam. Legalábbis sikerült beszélnem egy szellemmel, sőt elég sokkal. Kaptam egy olyan küldetést, hogy keressem meg az összes szellemet és akkor nekem milyen jó is lesz.
Már vagy fél órája csak teleportálgatok a városok között meg a dzsungelban és szellemekre vadászok.
Viszont a szellemes küldetés után van egy jópofa dolog, majdnem otthagytam a fogam.
Nem lövöm le a poént, a lényeg annyi, hogy vissza kell menni Eurlian-ba és ott beszélni kell egy nővel. Egy rejtélyes gyilkosságról van szó... 
-
wolverine375
tag
Haha, megcsináltam én is az 5. szintet, igaz nem volt önnyű atúlerőben lévő 33-as csákeszek ellen 25-ös karikkal....
-
Gh0sT
addikt
válasz
wolverine375
üzenetére
Nekem meg volt az 5. is, de a 6. már túl nehéz.

Alyarkhon: nincs MSN-em
-
wolverine375
tag
25-ös szinten megcsináltam a 4. szintet az arénában, az mennyire számít jónak?
EGyébként néztem ezt alanosdolgot, és baromira rácsodálkoztam, h h elbaszták! Soha sem fogom megérteni h miért változtatják meg azt, ami jó... -
AlyArkhon
őstag
GhOst , Incognito - ma mikor lesztek fent msn-en ??
Este 8 körül ??
Majd kereslek titeket !!
-
Gh0sT
addikt
válasz
wolverine375
üzenetére
Az arénához a következőképpen lehet eljutni:
Aman'lu városában beszélni kell a kocsmárossal. Először arra kér, hogy meséld el, hogyan győzted le a tengeri sárkányt. A lényeg annyi, hogy nem szabad neki semmit sem mesélni (már csak azért sem, mert ilyen ellenfél még nem volt). Ezután még kétszer fog próbálkozni, de egyszer sem szabad neki semmit sem mondani, csak tiltakozni, hogy biztosan összekever valakivel. A harmadik próbálkozás után megunja, és ő kezd el mesélni az arénáról és a küzdelmekről. A háta mögött lehet majd lemenni az arénába egy hosszú csigalépcsőn.
Sok sikert!
-
Gh0sT
addikt
A Pet Shop mellett van egy kis kunyhó. Ott kapsz egy ''babát'' illetve egy küldetést. Aztán a Pet Shop fölött is van egy szint, ahol átveheted a jutalmad.
Szintén a Pet Shop mellett van egy kapu, amin ezek után ki tudsz majd menni. Lehet, hogy előtte beszélni kell Taar-ral.
-
wolverine375
tag
Csináltam olyan HAmachi szervert, de nemvágomh hogyan fog ez működni, ha valaki tudja írja le!
Egyébként a szerer neve: wolverine375 jelszó: wolverine375 -
wolverine375
tag
Légyszi myonjatok be az arénáról egy egy térképes képet!
Én amikor a kalapácsos küldinél voltam, akkor 3 16-os kariból állt a csapat.
Úgy öltem meg h meghalt az ijjászom, meg a mágusom, és a lépcső tetejéről, fire ball-al lőttem a harcsommal, aki 3-at sebzett
asszem vlmai 3k élete ven....
De aztán elmenekültem
A kígyókmeg simán megvoltak... Leírtottam először a15k-s fejet, mert az tud gyógyítani, és utánaa többit... lvl19-en... -
Sanya
nagyúr
válasz
Incognito
üzenetére
nos, lemegyek az outpostba. végiírtok mindenkit mindkét jungle-ben. felgyújtok minden egyes őrtörnyot, mígnem nem lehet továbbjutni. ekkorra rájöttem, hogy még mindig rab vagyok, és vissza kéne másszak a kezdőre. vissza is teleportálok, és lekapják rólam a bilincset (nyakamról), és aztán csomó helyen kapok jutalmat. a 4. küldetésem az, hogy a pestiseseknek vigyek vmi vizet egy kútból. elmegyek a pálya legvégére(az akkoriban látott pálya végére), és kinyílik egy kapu, ahol 3 őr van, és íjjakkal osztják a népet. én(a harcimvarázslóm, és az ijjász bérleemény) bemegyünk, mindenkit agyonlövünk. ezután bemásznk vmi alagűtba, ahol megölünk mindenkit, és megtaláljuk a kutat. a kút-ból (inkább szökőkút jellegű) elvisze vmit (asszem) a pestises embereknek, akik kicsit jobban lesznek. megkapom a jutalmamat, vmi gagyi cuccot, és kapok egy 5. küldit. nem értem tisztán az angol szöveget, de megint ezzel a kúttal kapocsolatban van. odalenn viszont már semmit nem találok. merre tovább?? amúgy jó kis játékocska

amúgy hol találom meg a varázslót, aki segítségével a szellemekkel tudok beszélgetni? eddig nem találtam, bármerre is jártam
[Szerkesztve] -
Lacza
senior tag
Láma kérdés:miért szaggat a játék?
18-30 fps között megy csak .
-
Gh0sT
addikt
Valaki a második városban (talán Amanlu) járt már az arénában harcolni? Iszonyat nagy csatákat lehet nyomni, én a kilencből eddig kettőt mertem bevállalni, de a másodiknál már nagyon vakaróztam.

Érdemes megpróbálni, mert minden sikeres csata után kapunk egy kulcsot, ami kinyit egy ajtót, ahol egész jó cuccokat lehet találni. -
Gh0sT
addikt
Ez az a küldetés, amikor a végén a kovácsnak ellopják a kalapácsát?
Ha igen, akkor asszem olyan 12-13. szinten értem el oda két karakterrel. Bő másfél órát (15-20-as sebzéseket tudtam bevinni) harcoltam azon a részen, míg végül összeakadtam a ''kalapácstolvajjal.'' Hosszas szenvedés árán legyűrtem, de csak úgy, hogy lőttem-hátráltam, végül a barlangon kívül kötöttünk ki. Hála ennek a küldetés nem volt érvényes, visszamenve megint ott voltak...
Viszont néhány szint után sikerült megcsinálnom ''szabályosan''. -
Sanya
nagyúr
1 act 5. küldetésénél akadtam el. sehova új helyre nem tudok menni. mit lehet csinálni?
-
krokk
senior tag
válasz
wolverine375
üzenetére
csak nehogy úgy járj mint én a kovácsos küldetésnél
amikor 20db level 22es szörnyike vettette rám magát bedarálták a 20onakárhányas szintü partyt mert piszok gyorsak voltak
jah az hozzátartozik hogy akkor nyomtam le a 27es szintüt az ajtó elött powerek 0án és ajtó kinyit és ezek meg rámugrottak
menekülni is alig tudtam
assszem megyek megpróbálom újra... -
krokk
senior tag
netes játékról annyit hogy meg lehet valósítani bármilyen csak lanos játékkal hogy neten játsz...
van egy aranyos kis progi Bővebben: link evvel tudsz virtuális helyi hálót csinálni neten keresztül 2 vagy több géppel
és simán lehet játszani igy neten
remélem ez segített
-
wolverine375
tag
Nah jól megbosszultalak

Mivel én már 25-ösvok, már nem okoztak gondot ;) -
Gh0sT
addikt
válasz
wolverine375
üzenetére
3-4-1-2
-
wolverine375
tag
Mondjuk nem lenne rossz ha elmondanád a sorrendet, amivel kinyillik a kapu : )
Mert próbálkozok de nem tudom... -
wolverine375
tag
Nah akkormegpróbálom megölni,csk most egy BUG miatt nincsen meg a mágusom!
-
Gh0sT
addikt
Ha kijuttok a szigetről, akkor a sivatag kezdeténél van egy kripta, ahol egy szobor feltesz 4 kérdést. Ha helyesen válaszoltok, akkor kinyílik egy ajtó és egy brutál (talán 30. szintű) szörnnyel kell megküzdeni. Valakinek sikerült már megölnie?
Én eddig kétszer haltam meg annál a résznél...
-
Gh0sT
addikt
23. szint:
![[kép] [kép]](http://gh0st.tvn.hu/eliat23.jpg)
-
Incognito
senior tag
válasz
wolverine375
üzenetére
Félrenéztem, mert nem mindegy, hogy éppen melyik varázslaton van. Így nekem is majd 300 fölött van.

-
deadguy
aktív tag
Tényleg, MSN-ben megsúghatnád..... lysand3r@citromail.hu. Elöre is kössz. Én is meg akarom majd venni, csak most lovém nincsen rá
Alapelv: a kedvenceket mindig megveszem, a készítők iránti tiszteletből, csak persze anyagiak kérdése. Ne feledd: kiváncsivá tettél eme megjegyzéseddel, thx. -
wolverine375
tag
És honnan a rák f*szából szedtetek ti érvényes cdkey-t?
Incognito! A titok kulcsa az h mindig mindenből a lehető legjobb cuccot össze kell gyüjteni, amik felvisznek mindent!
Wzz leakartam cserélnia natural mage-em egy combat mage-re, le is cseréltem, de rájöttem h a netural jobb, mert az harc közben tudja gyógyítani a többieket, és erősebb lényt tud idézni. Erre amikor kidobom a combat mage-et, és föl akarom venni a régit, az nincs ott a csajnál akinél ezeketlehet intézni... úgyhogy beszívtam! -
Mazka05
őstag
válasz
wolverine375
üzenetére
Hát az egy warezos.És azzal tudtuk neten tolni!
Én még nem veszek semire mérget!
És reménykedek!
-
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito
üzenetére
Én személy szerint célirányosan fejlesztem a karakteremet. Egy dolgot tud, de azt nagyon. Lehet, hogy később ez majd visszaköszönöm, de egyelőre úgy néz ki bevált. Igen nagy hátrány viszont, hogy ha egyszer megütnek, akkor jó eséllyel megfekszem. Jó hír azonban, hogy az átlag 270-es sebzésemnek kevés szörny tud ellenálni hosszú ideig.
-
Incognito
senior tag
Ti hogy a francba csináljátok, hogy 200-at meg 300.at sebeztek?
Én 23 -as szinten vagyok, de csak 153 -as a max sebzésem!!!![[kép] [kép]](http://incognito.dox.hu/pic/forum/ds2inc01.jpg)
-
wolverine375
tag
Hát jah nekem mondjuk a mágusom ugye naturalos, úgyhogy inkább gyógyít, meg idézget...
Nemtudjátok h a játékban hol lehet fölvenni olyan combatmáguscsákeszt?
Mert jelenleg ilyen csapatom van:
lvl22 Knight Half-Giant
lvl19 Warrior Half-Giant
lvl22 -es íjjász csaj
lvl21 -es natural mágus
És még kéne egy íjjász, meg egy combatos mágus... És akkor diablot is kinyírnám
-
Gh0sT
addikt
Én is mutatok egy képet 19. szinten. Erősen támadó stratégiával nyomom a varázslómmal.

![[kép] [kép]](http://gh0st.tvn.hu/eliat19.jpg)
-
wolverine375
tag
Ezek voltak 19-es szinten, most 22-es vok és jóval többet sebzek

-
wolverine375
tag
![[kép] [kép]](http://dungeonsiege2.uw.hu//modules/Vidra_Gallery/pictures//Tagok/wolverine375/{original}/0033.jpg)
-
wolverine375
tag
Hehe, ha ''máshogy'' szerzed meg akkor nem fog téged érdekelni h neten mennyien vannak, ugyanis eredeti cdkey-vel lehet csk játszani
Egyenlőre még nekem is warezes van, de ha lesz pénzem majd valamikor akkor megveszem boltban!![[kép] [kép]](http://dungeonsiege2.uw.hu//modules/Vidra_Gallery/pictures//Tagok/wolverine375/{original}/0032.jpg)
-
Mazka05
őstag
válasz
wolverine375
üzenetére
Hi de nem hiszem mert akkor ninsen értelme mert nem azzal fejlödik hogy szörnyeket ől meg hanem azzal ha cucokat adsz neki..
-
wolverine375
tag
Ez jó kérdés, de sztem mivel tag, magának.
Menyj föl a Bővebben: link -ra s ott a galériákban vannak képek, menyj a wolverine-be és ott vagyok én! -
Gh0sT
addikt
Ti találtok használható cuccokat? Úgy vettem észre, hogy pl. gyűrűkből vásárolni kell inkább.
Ki merre jár a játékban? Raknátok be screenshotokat a karakterekről, amin lehet látni a főbb jellemzőket (szint, erő, ügyesség, stb...)?! Leginkább a damage/resistance/armor hármasra vagyok kíváncsi. -
wolverine375
tag
Hát olyan hogy reggelig eljátszanék még vele, de már a sok monitorbámulástól fáj a fejem

Sztem baromi jó, igaz néhány helyen elég uncsi, de 3fokkal jobb mint az első részben, mert ez nem marad az! Érdemes megvenni bltban, mer neten haverokkal játszva még sokkal jobb! -
kokobe
őstag
válasz
wolverine375
üzenetére
amúgy királyság a game mert az első részével is játszottam és az jó volt a kettő milyen?
-
Incognito
senior tag
válasz
wolverine375
üzenetére
Tenksz a sekítséget...
-
Incognito
senior tag
A társ dolog megoldódott. Érdekes, hogy a város egyik részén (valami fógadó féle, felső szinten szobák vannak) találtam egy embert akinél megtalálható a két elvesztett társ (a fél óriás és az íjásznő).
Más:
Ezek a különféle tárgyak (lehet is kapni őket a városban egy csávónál, aki a szamár mellett áll). Mik ezek? -
deadguy
aktív tag
válasz
wolverine375
üzenetére
Ok sikerült. Csak a küldikkel szenvedek mert nem tudok angolul ...

-
deadguy
aktív tag
Rulzik a game, haverral LAN-on nyomjuk. Van pár olyan hely ahova nem tudunk bemenni, mert van az a vilagito nyakörvünk. Azt hogyan kell eltüntetni?
-
Incognito
senior tag
Elindultam még a játék elején a félóriással, de nem igazán jött be. Lecseréltem az íjász hölgyre, de ő sajna meghalt és nem volt nállam újraélesztő tekercs. Találkoztam még kalandozásom során egy emberrel, de fullon volt a csapat és nem tudtam lecserélni a régit. A városban (ahol kezdődik a játék, ahol leraktam a félóriást) már nincs elvihető ember.
Kérdés 1: a városban nincs több ember aki felvehető?
Kérdés 2: ha a városban nincs akkor hol? -
Archer
őstag
Nem tudja valaki a játék történetét? Én eléggé töröm az angolt.
-
Incognito
senior tag
Nekem meg mind a két rész + a kiegészítő is teccik!

-
byZsolt
tag
1 rész nem jött be, remélem ez jobb lesz.
-
wolverine375
tag
tudsz képet benyomni a fegyvereidről?
-
D4v3
őstag
Lassan act1 végére érek, vannak kemény helyek...
Itt egy kép egy nemrég talált cuccomról, jó kis set lehet
Bővebben: link -
wolverine375
tag
Én innen szedtem le: Bővebben: link
-
wolverine375
tag
Hah én is már letöltöttem szerdán, és arra jöttem rá, h igaziból egy idő után ezt is baromira megfogom unni... De itt mondjuk jobb a helyzet mint a DS1-ben, mert ott csk egy úton kellett végigmenni, itt meg több helyreis el lehet menni, spéci küldiket is meglehet csinálni ami nem is kapcsolódik a fősztorihoz.
Ebben a játékban senki sem fog egyedül menni, mert ez már teljességgellehetetlen... Ugyanis egy csomó helyem 3-4 mini boss is jön, és mind1iknek 800-900-as hp-je van... Jah meg találkoztam 15-ös szinten egy 26-ös szörnynyel. Vért izzadtam mire megöltem, és nem kaptam xp-t! aztán továbbmegyek és az egész szoba televan 22-es lényekkel, onnan már menekültem.
Nekem 3 fős a csapatom, van egy ijjász csajom, egy természetmágus, meg én a félóriásharcoscsákesz.
Azt nemtudja valaki h hogyan lehet a csacsival cipeltetni a cuccokat?? Mert csk sima invetorija van mint nekem... Fejlődne kell??
MÁR MEGLEHET VENNI A MEDIA MARKTBAN A JÁTÉKOT????
[Szerkesztve] -
D4v3
őstag
Én is egyedül akartam végigjátszani fél-óriás harcossal, de nagyon nem ment egy idő után. Mikor nekem van 200hpm és sebzek mondjuk 40-60-ig és van a szörnyeknek 600-900hpja... esélytelen. Fel is vettem magam mellé egy jégelementált, ez egész jól kisegít.
-
Waix
tag
Menüben nektek is 640*480-ban és ultra low részletességen van? Nekem sehogy nem sikerült átállítani, bár nem mintha sokat számítani.
Más : Kicsit mintha más lenne a beszélgetős-rpg-s/szabdalós-nyilazós jelenetek aránya ebben játékban, mint a korábbi epizódban. Vagy csak nagyon régen játszottam vele?
Egyébként meglepően sok benne az információ. Hihetetlen, hogy minden szörnyről van leírás, meg statisztikát készít a játék. A játékmenettel kapcsolatos tudnivalókról pedig szintén folyamatosan kapod az újabb fejezeteket a kiskönyvedbe.
Rengeteg dolog van, amit ki sem próbáltam még benne, pl. a Diablo-ból lopott fegyver-upgrade-et, vagy azoknak a kis varázskütyüknek a használatát (még a nevét sem tudom, valami nyílhegyet találtam, aminek elméletileg lehet valahogy valami extra tulajdonságát előhozni...)
Szerintem a varázsigék megtanulása is frankó dolog, sz'l rendesen beújítottak ebben a tekintetben.
Változatosabb lett, na. -
Gh0sT
addikt
Nehéznek találom a játékot. Legalábbis a kapu utáni részt. Lövök, szaladok, lövök, szaladok...
-
Archer
őstag
A játék 4 cd-s.
-
AlyArkhon
őstag
Szal pontosan mikor lesz meg , vagy már tolja valaki ?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha jól számoltam 10. az lenne a szellemes küldetés?

mert béna vok