- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv!
Újra elkeztem játszani a DS-sel, úgy nosztalgiázásból, és csak érdekelne, hogy hogyan lehet azt megnézni játékközben, hogy a karakterem hanyas szintű? -
Hi!
Nem indul a DS a gépemen.
A játék teljesen eredeti (szal nem warez), eleve az uccsó patch-el települ 1.1 akármennyi. Indítás után csak homokórázik pár mp-ig, majd nem történik semmi (még a desktop sem tűnik el).
Gép:
XP SP2, P4 3GHz HT, 1GB ram, R9800PRO
Valaki tud megoldást? -
Gh0sT
addikt
Nem akar valaki esténként játszani neten? Kedvet kaptam egy kis nosztalgiázáshoz...

-
Gh0sT
addikt
válasz
csabicsepp
üzenetére
LOA-hoz nem jött még ki magyarítás ugye?

-
csabicsepp
aktív tag
Az első részhez van nagyon jó mágyárszkájá fordítás:
Bővebben: link -
Gh0sT
addikt
Ezt találtam:
Bővebben: link
Lehet örülni! Én örülök mint állat!
-
Incognito
senior tag
Tud valaki valahol olyan játékot ami valamennyire havonlít valamennyi Dungeon Siege-hez? Alternatívákat keresek mivel az 1-et (és a LA-t) kipörgettem, a kettő még nincs kint.
-
Drizzt
nagyúr
Két fegyvert egyszerre lehet használni valahogyan?
-
FlasH-BacK
senior tag
-
Gh0sT
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én telepítettem hozzá patch-et... És nekem nem gyári CD-m van! Akkor ez egy olyan patch volt, ami nem csak eredeti változattal működik?
-
Gh0sT
addikt
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Újratelepítés? Csak ha nagyon unatkoznál...

-
Gh0sT
addikt
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
-
Gh0sT
addikt
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Adtak ki a játékhoz javítást. Feltelepítetted? Lehet hogy megoldaná.
-
FlasH-BacK
senior tag
Hello!
Nem tudja valaki, hogy mért van az, hogy mikor az empire of ehb vagy miben lemegyek a lifttel azokhoz a kis koboldokhoz, ahol van a lightning gun meg ilyenek, onnantól nem tudok semmit váltani a fegyvereknél és az inventoriban sem tudom rakosgatni a dolgokat és mikor betöltöm mégegyszer és lemegyek, akkor meg minden okés... csak az a baj hogy már vissza is szereztem a merik staffját és nem akarom ujbol elkezdeni azt a részt! Lehet, hogy csak elnyomtam valamit és azér ilyen?
Segítsetek plíííz!
[Szerkesztve] -
bdav
őstag
D2 LAN - nemlan majdnem mind1... amit útáltam az az volt hogyha a tényleg dög nagy pályákon nem találtuk a továbbjutáshoz szükséges utat. Akkor aztán félórás rohangálások... fuj... de volt hangulata a gamenak (nagyon jó hangulata). Story sem vészes...
BG: lehet h. pont a döntési szabadság a bajom vele.. nemtudom hogy éppen mit kéne csinálnom, a céltalan bóklászás meg uncsi időnként (a legtöbb területet mire teljesen felderítem az nagyon sok idő, ráadásul a többségén 1-2 érdekes cucc van csak...) plusz Nashkel környékén voltam max. 3mas szintű a főkarimmal és a 3. fejezetben voltam a 7ből... -
L3zl13
nagyúr
De te is azt mondod, hogy LAN-ban! Single-ben a D1 még újdonság varázsa meg minden. A pályák nem voltak túl nagyok-> korlátozott számú szörny, ellenben a D2 unalmas hent túl nagyok a pályák és le kell gyilkolnod azt a sok rohadt egyforma szörnyet. A történet pedig láma.
BG1 valóban hosszú, de fordualtos is. Van bizonyos döntési szabadságod, hogy milyen küldiket vállalsz el pl. Maga az, hogy csapatot vezetsz is nagy előny single-ben. Főleg ha van köztük interakció!
BG2-ben imádtam, hogy a női csapattagok milyen féltékenyek voltak egymásra.
Az japán RPG-ket pedig semmi nem múlja felül sztoriban és egymás közti interakcióban. Sajnos FF-ből csak a régebbi PS-es darabok vannak meg. Ezért mondtam a gyengébb grafikát.
PC-n egyedül a Grandia 2 van meg nekem. De azt imádom.
-
bdav
őstag
D2 jó game nagyon, egyszer 2en végigtoltuk Lanban, akkor nagyon bejött (2.szor nem tudom). Dungeon siegebe ellenben alig tudtam elvergődni valameddig... nekem nem jön be ez a ''karakterrendszer'' (hiányoznak a dio skilljei - ameddig eljutottam nem találkoztam ilyesmivel). a 3d nem tud vigasztalni, sőt sztem még rosszabb, nem szeretem a mozgatható kamerát.
Baldur's gate 1-el próbálkoztam vagy 4x leültem hogy na most már tényleg végigjátszom, de nem bírtam 1x sem... Nashkel után meguntam az egészet. -
L3zl13
nagyúr
Grafika szép, történet klisé.
Játék rövid, de legalább nem olyan unalmas hentelés mint a D2.
D2 multiban jó lehet, de single-ben rohadt uncsi írtani az ezer egyforma szörnyet.
Itt legalább 3d, és a szörnyek nem szabályosan 3 centinként vannak a képernyőn, hanem tényleg változó.
RPG-ben még mindig nyerő nálam a BG2. Az egyetlen nyugati RPG ahol interaktivitás volt a saját karakterek között.
Az absz. kedvenceim pedig az anime alapú RPG-k. Bár általában grafikában gyengébbek (mert régebbiek), de a sztori kárpótol mindenért.
-
JulWCZar
senior tag
Naja, azért a D2 jóval hosszabb, és szinte megunhatatlan (csak jó multis emberek kellenek hozzá).
Nekem DS annyira nem jött be. -
Szőrös
veterán
Nekem teccik , 5letes a fejlődési rendszere.
-
Out
addikt
A Vice City mellett ez a masik jatek amire mostanaban rakaptam, sokkal jobban tetszik mint a Diablo sorozat.... tegnap talaltam hozza egy Copperhead nevu modot, ami egy sci-fi vilagban jatszodo kuldetessorozat..... egy hibaja van, hogy nincs benne multiplayer lehetoseg....
Tud meg valaki esetleg mondani hozza olyan modokat, mint pl a Chicken World??
lehetoleg elite karaktereknek.... -
Deadeye
csendes tag
Van benne minden, ami a Diablo 2-be, fejlődés, meg ezer fegyver, meg páncél, stb. Ami több, az, hogy 8 karaktert irányíthatsz egyszerre, és mindegyik külön fejlődik. A karakterfelépítés más, de egyértelmű. Jó játék, megéri végigvinni, mert nagyon szép, nekem ami csalódást okozott, az a rövidsége (kb 20-22 óra tiszta játékidő) és az, hogy nem tudsz mélyen beleavatkozni a harcba, csak irányítgatod a karaktereidet.
-
DPE 8
csendes tag
Na igen de van e olyan jó mint mondjuk a Diablo 2, van e benne karakterfejlődés, százmillió fegyver, meg hasonlók
-
DPE 8
csendes tag
Írjatok akkor is ha végigjátszottátok, mert érdekelne minden vélemény. Én még csak képeket láttam róla de nagyon bírnám.
-
DPE 8
csendes tag
Ha bárki bármi érdemlegeset tudna a játékkal kapcsolatba velem közölni nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megvenni meg a franc se fog M$ terméket 1x ezerért.

)