Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rypejakten

addikt

- #1461, annyira nem vagyok oda a mostani neuro-dnb-ért (vagy bárhogy is hívják)

- wAgAwAgA - JAMMU - nagyon tetszik a hangulata.

- Lone - Counter Glow - a tokyo drift soundtrackje olyan mélyen beleégett az agyamba, hogy nem tudtam úgy meghallgatni ezt a számot, hogy ne az a pár másodperc ment volna végig. :D
    de ez is kellemes.

- Receptor ft. K.I.R.A. - Lullaby - erről meg ez. :)) bocsi.

- iBenjitől a Drop the bomb és a Yasniy den a kedvencem, tehetséges srác, nem is tudom, hogy ő még benne van-e még a bizniszben, vagy abbahagyta.

- Slap In The Bass - Egypt - ez annyira nem bejövős.

- Kicks n Licks tényleg király! 2013 év eleje volt az utolsó korszak, amikor ezek a droppok még divatban voltak - amit sajnálok, mert nekem az ehhez hasonló motorikus hangzások a szívem csücskei, és falramászok a high pitch-es mostani borzalmaktól. példa.

- Edgarbeats - Electric Jew - 2 perc után szétmegy a fejem tőle, de amúgy veszett jó! és ráadásul magyar is.

- Riverside - [Sidney Samson] - nagyon Rusko. :))

- DJ Lyptikal - Glock Fear - ezt milyen jó lenne szétugrálni.

- Overdose - Mumbai - erre kíváncsi lennék egy remasterelés után, így csak szimplán brutál.

- Justin Bieber - Sorry (PatrickReza Remix) - szarból várat, egész korrekt ehhez képest!

srácok, bármit találtok, dobjátok be ide, idővel tényleg meghallgatásra kerülnek, legalábbis részemről, csak az időn van a hangsúly.

amiket én mostanában többször hallgattam:

Coki - Lucifer
    ez velejéig gonosz. :) már csak a gázálarcot hiányolom thumbnail-ként a teljes összhatásért, ez az a fajta dub, amit imádok. ekkor még nem kommercializálódott, nyers volt, agresszív, és dark.
    mostmeg? anime képek, nyáladzó szívecskéző 12 évesek a kommentszekciókban, és a sok generic sell-out szemét.

Owl Vision - Horus
    nem dub, de hallgathatóan muzikális.

UKF hármas:
    Noclu & Maksim - Life
    Youngsta & Distance - Untitled
    Truth - Land Of Stone
    old school feeling, ezért is bejövős mindhárom. másrészről, az öszes olyan letisztult, és erek, kiforrott hangzású, hogy érződik, olyanok hozták össze, akik cirka 6-8, de van, hogy 10-12 éve a szakmában vannak (Youngsta pl).

Bukez Finezt:68 Stitches - Knock Knock VIP - Heads off
    ezek meg pont az ellentéte - káosz. de egyedi és mesteri káosz.

Kit Fysto ft. Jamar Rogers - High
    ezt azok is csekkolják le nyugodtan, akik a többit nem nézték meg. tetszetős vokál, jó a buildup, ütős összkép.

Koven - Eternal And You
    komment: This is the kind of Dubstep you can show your parents
    megtettem, és tetszett anyumnak. :D nagyon boldog pontja ez az életemnek.

Eptic Kill Them All-ját kedveltem.

ezt is.

Stooki Sound & Mr Carmack - Uppers
    nem kenyerem a trap, de ez elég morcos, tekintélyt parancsol. bejön.

Flux Pavilion and Matthew Koma - Emotional (G-Buck feat. OnCue Remix)
    ez azért tetszik, mert tök erőteljes, positive vibe, nyáron majd jól előveszem és széthallgatom ismét.

Kölsch - Silberpfei
    electro, unalmas, de fülbemászó. olyan Kalkbrenner-féle, még a nemzetiség is stimmel.

chill:

Rogue - Air
    ez se mai.

Waterstrider - Twice (Little Dragon Cover)
    szar hangulatra tökéletes. meg úgy amúgyis hibátlan.

Vesicle - We Are Lost
    szintén.

LSB - About Tonight
    liquid dnb. 7 perc testbenszétáradóteljesbékeésnyugalom.

karakterlimit.

Új hozzászólás Aktív témák