Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
gyikhus
tag
Én egyáltalán nem a 200%-ért teperek, fel sem merült bennem, hogy egy termékről elhigyjem, amit ráírnak...

Mindazonáltal én csak egy tesztben olvasott (nem tudom hol, s mikor) 20% körüli telj. növekedés hollétére voltam kíváncsi...
Mondjuk a másik fele, hogy ölég sok RAM-ot igénylő alkalmazást használok, ami alól szemét módon kicsúszott állandóan az 512 RAM, így az 1GB nálam érezhető gyorsulást hozott.
Ugyanakkor az általad/tok említett 5% körüli az úgy nagyjából megvan...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus x870 rog strixx F-gaming Wifi garanciával
- ASUS Prime Z790-A Wifi Alaplap eladó!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
Üzleti előfizetők hirdetései
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi