Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ismerős a jelenség, úgy nevezik: White Screen of Death (WSOD)
A linkelt oldalon sok megoldási lehetőséget is kínálnak.Az admin-oldalakat nem éred el? Ahogy írtam is korábban, ez elő szokott fordulni esetenként, hogy pl. az adatbázislogot megnézed, azon a címen, amit írtam fentebb (az is a 6-osra vonatkozott, feltételezem, mi egymás közt a 6-osról beszélünk, mert eddig ha jól tudom, arra fejlesztettél).
Azt is csinálhatnád első körben tesztelésként, hogy a cache-táblákat törlöd: [link].
Lehet admin-felületről, meg adatbázisból, manuálisan (most ehhez férsz csak hozzá ezek szerint).Mondjuk lehetne kóddal is ugyanezt, úgy, hogy ezt az index.php fájlod elejére teszed ÁTMENETILEG (aztán kitörlöd az első futtatás után): drupal_flush_all_caches().
De így:
require_once("./includes/bootstrap.inc");
$cookie_domain = $_SERVER['HTTP_HOST'];
drupal_bootstrap( DRUPAL_BOOTSTRAP_FULL );
drupal_flush_all_caches();
die();Ennek is lehetne adni egy próbát.
Szóval én első körben mindenképp a cache-táblákat buzerálnám ilyen esetben, az már annyiszor segített.
Aztán ha ez sem jött be, végiggondolnám még egyszer, mit cseszhettem el.
Persze adatbázis is megtörhetett valahol, de akkor érdekes, hogy így jelentkezik, nem mondjuk egy query sikertelenségében.
Meg nehéz elképzelni, hogy egy adatbázissérülés csak az egyik projektet érintette volna....Mondjuk persze nem nehéz akkor, ha mondjuk csak az adott adatbázis fájlja sérült (pl. MySQL-nél).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest