Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jaaa, hogy így szeretnéd, értem....
Viszont olyan tokent, amit mutattál, nem láttam sehol (azért írtam, hogy ennyire nem ismerem őket, mert hátha csak nem találkoztam vele, de szerintem azért nem, mert ilyen nincs), csak ilyet:
[node:source:nid]Ez működik is.
Ezt a mintát hoztam létre a /admin/config/search/path/patterns oldalon a korábban említett content type-ra:
Pattern for all language neutral Test multilingual type paths
test-ml-neutral/[node:title]/[node:nid]/source-[node:source:nid]Pattern for all English Test multilingual type paths
test-ml-english/[node:title]/[node:nid]/source-[node:source:nid]Pattern for all German Test multilingual type paths
test-ml-german/[node:title]/[node:nid]/source-[node:source:nid]Pattern for all Hungarian Test multilingual type paths
test-ml-hungarian/[node:title]/[node:nid]/source-[node:source:nid]Tehát test-ml-NYELV/NODE_CÍME/NODE_ID/source-FORRÁS_NODE_ID.
Screenshot
ANGOL (/test-ml-english/test-multilingual-type-english/21/source-21)
NÉMET (/de/test-ml-german/test-multilingual-type-german/22/source-21)
MAGYAR (/hu/test-ml-hungarian/test-multilingual-type-hungarian/23/source-21)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest