- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
Az igazi kérdés az, hogy egy dnb albumra művészeti alkotásként tekintünk vagy szórakoztatóipari iparosmunkaként. Mert egy albumhoz hozzátartozik a borító, a körítés, a háttértörténet, videoklipek is, ha az előbbi nézőpontot követjük.
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Szép az, ami érdek nélkül tetszik. Ha magyarázni kell, akkor az nem jó.
A liquid funk egyébként tényleg nem annyira dnb, jóval hígabb, emészthetőbb. Ott van pl a Maduk mellett a Pendulum is. Én azért nem szeretem, mert hallhatóan gyenge a master, a hangzásvilág unalmas, csak kb összevágják a zenét. Ettől meg ilyen popzenejellegű az egész, s a dnb-re csak a tempó meg a tuctacc-tutac ritmusvilág miatt hasonlít. Meg én nem szeretem a nyünnyögős vokált. Szóval a liquid funk az úgy viszonyul a dnb-hez, mint a Hooligans a rockhoz. A külsőségek megvannak, a több meg max nyomokban.
Érdekesmód, ha egy neuro előadó csinál liquidet az meg tetszik. Mert jó a master, a hangzásvilág, s nem csak összevágja a zenét.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
.LnB
titán
Nem szoktam utána olvasni zenének, hogy az után jobbnak hallatszon. Ez nálam nem működik. A zene fogjon meg, ne én kényszerítsem rá magamat. Az into-nál nálam is a BR49 ugrott be. Nagyon szeretem azt az OST-t mióta láttam moziban a filmet, azóta a Mesa a csengőhangom is.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Ezt ne tőlem kérd. Én már lassan nem is emlékszem rá, hogy mikor voltam utoljára party-n. 6 éve tuti nem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap