- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép az, ami érdek nélkül tetszik. Ha magyarázni kell, akkor az nem jó.
A liquid funk egyébként tényleg nem annyira dnb, jóval hígabb, emészthetőbb. Ott van pl a Maduk mellett a Pendulum is. Én azért nem szeretem, mert hallhatóan gyenge a master, a hangzásvilág unalmas, csak kb összevágják a zenét. Ettől meg ilyen popzenejellegű az egész, s a dnb-re csak a tempó meg a tuctacc-tutac ritmusvilág miatt hasonlít. Meg én nem szeretem a nyünnyögős vokált. Szóval a liquid funk az úgy viszonyul a dnb-hez, mint a Hooligans a rockhoz. A külsőségek megvannak, a több meg max nyomokban.
Érdekesmód, ha egy neuro előadó csinál liquidet az meg tetszik. Mert jó a master, a hangzásvilág, s nem csak összevágja a zenét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest