- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- GTA V - Egy amerikai tragédia
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
TexT-BoY
addikt
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
ktg3
őstag
-
Kyle Katarn
csendes tag
-
Thrawn
félisten
válasz Agostino #695 üzenetére
Bassdrive-on már lecsengett az a szám, ritkán találkozok vele, de egy hónapja még naponta többször is lement. Amúgy tényleg jól sikerült muzsika, nem csodálom, hogy felkapták
szerk: Ez is nagy sláger volt egy darabig:
Madmen & Poets vs Soulgrifter & Ill-esha - Save Me
Nálam még most is az[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Agostino
addikt
Üdv.
Yay, végre! Kár, hogy a márcisui podcast még nincsen kinn, bár régen kinn kellene, hogy legyen... : (((
Kicsit más: csak én érzem úgy, hogy a csapból is Bcee - Disciple száma folyik? Akármelyik mixet hallgatom mostanában, mindig, de szinte szó szerint mindig felcsendül ez a szám is, nagyon rá van most zizzenve a tisztelt közönség és az alkotógárda. Mondjuk jó a szám, szóval jöhet ezerrel, de... : ]]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
drumfajzat
csendes tag
most ezen pörgök nagyon - Future Dub Quartet - Brighton Rock Oma
<3 Murdock & Hype (:
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nem tudjátok, hogy a DnB Sets miért nem jön be? Régen néztem fel rá, de akkor még ment, most meg nem tudom honnan lehetne előásni a márciusi mSdoS-féle liquid dnb sessionst... : (((((
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
shaft72
tag
Zene füleiteknek: [berhő - back 2 fwd]
Kellemes, hangulatos szám.
-
Thrawn
félisten
-
drumfajzat
csendes tag
hellohallo.
hallgassátok meg a Chase & Status, Crissy Criss & Bailey - 1Xtra All Star Show -t nagyon büntet
<3 Murdock & Hype (:
-
nike_
addikt
London Elektricity - Hanging Rock
Lightos, lazulós szám.
-
TexT-BoY
addikt
No mi a pálya skaccok?
Hétvégi Therapyn kit láthattam?
Nagyon nagy szakítás volt, én sokat hezitáltam anyám kórházi kezelése miatt azon hogy megyünk vagy sem, de végül útnak eredtünk. Nem bántam meg .12elött érkeztünk picivel, szóval a CV dropon már szépen csápoltunk, Panaceán készült videó is általam, amit majd prezentálok, illetve sikerült CV és Donny 1-1 nagyon jó dropját elkapni. Összeségében nálam ez az eddigi legjobb Therapy volt, remélem lesz fent nektek is hanganyag.
Igazat megvalva senki nem azt tette amire vártunk:
Pancea nem volt elég technós nekem.
Currentet nem vártam mégis nálam ő volt a nagy pozitiv csalódás.
Donny pedig a végére már annyira durva volt hogy amikor vége lett megváltás volt DTR.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Thrawn
félisten
Yana Kay kell neked, pl:
Катя Чехова 2008 и Vortex Involute - ЖизньDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Reno7
senior tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani olyan zenét,amiben orosz énekhang van? Mint pl a Vortex Involuteban.My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
Kareszovics
addikt
Szigorú egy kicsit...
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
brownus
veterán
hmm...
ha megyek csak vip-re megyek. ha megyek kell vmi finomság is. ha lesz finomság, inni is kell. ez mind így együtt legalább 10-15k... ami most nem biztos, hogy belefér a keretbe
megyek előveszem a számológépet... valamin spórolni kell. nem eszem egy hétig -
jasszer
őstag
-
Thrawn
félisten
Ez sajnos igaz, ezért szoktam mazsolázni YouTube-on, őket is ott találtam:
-
Thrawn
félisten
Hm, rég jártam erre:
-
Thrawn
félisten
Így a nap végére:
-
brownus
veterán
-
Thrawn
félisten
Napi ajánló:
-
Thrawn
félisten
No, akkor ma is egy link:
Ben Sage & Savvy - Sleepless (VIP)
A szám címe még passzol is az utóbbi időszakomra...
-
TexT-BoY
addikt
válasz street.art #659 üzenetére
miért nem halgatsz metált?
szerintem ez a fexomat féle metáldub ez már mindenen tultesz. halgass rockot ugyanez.
-
TexT-BoY
addikt
válasz street.art #655 üzenetére
ezzel csak az a baj hogy nincs több ilyen.
ennyire metálos veretést fexomat, replicator, meg még valamelyik magyar gyerek csinál, senki más nemtud ennyire elvetemült lenni... egyszerüen ez a zene már mindenen tulmutat, és nekem is sok, pedig én erőssen offkey-freak buzi vagyok.
egyszerü a képlet, gyere therapyra. mondjuk én most kezdek megnyugodni, egyre több hospital meg hasonló finomabb nóta szól felém.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Thrawn
félisten
válasz street.art #655 üzenetére
Hjajj!!
Öreg vagyok én már ehhez
-
street.art
csendes tag
nem rosszak. de én valami ilyesmire gondoltam : Fexomat - Budapest 2008
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz street.art #652 üzenetére
Ez egynek jó lesz?
szerk: Ez se rossz (igaz vótmá')
[ Szerkesztve ]
-
street.art
csendes tag
Üdv!
Valami nagyon durvát,valami nagyon zúzdát vki tud?
-
Thrawn
félisten
Napi ajánló:
-
ktg3
őstag
válasz Keserűbors #649 üzenetére
google...
drumandbass.hu sincs olyan messze
-
Keserűbors
újonc
Üdv néktek Földlakók!
Tudnátok ajánlani valami zúzós dnb partyt a 7vége környékére?
Kössz csoki -
Thrawn
félisten
No, vegyünk lendületet:
Shinichi Osawa - Star Guitar (Brookes Brothers Remix)
Culture Shock & Brookes Brothers - ReworkDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Heh, ez megadta a mai alaphangulatom:
-
Thrawn
félisten
-
brownus
veterán
-
ktg3
őstag
ez lemaradt -- olyan ellazulós zúzós fajta
noize draft - remember about -->nagyon nagyon jó szám de nem találtam fent youtube-on
[ Szerkesztve ]
-
ktg3
őstag
ha már mystificationről volt szó akkor iitvan egy nyalánkság--->
mondjuk sokszor elgondolkozom h h tudom ezt a "zenét" élvezni ..
de olyan jó néha hallgatni ....itt van lazább-->[link]
voltam most blue hell-ben system check 2. "évfordulóján " --> ott elég ütős volt: )
-
Thrawn
félisten
válasz Agostino #637 üzenetére
Na igen Tyler Straub...
Ezt a számot már vadászom tőle egy ideje, de sehol nem találom.
Nagyon eltalált(a)(Kár, hogy valami másik számmal keverik az elején, és nincs meg végig... )
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nekem is az szól a nap jelentős részében. Néha szokott Tyler Straub is hosztolni adásokat, bár elég ritkán, ami nagy kár, mert igazán jók szoktak lenni a műsorai.
Heti best a részemről: Liquicity csatin lett közzétéve szóval nem találom fel a spanyolviaszt, de azért belinkelem: Bcee - Disciple, HD változat. Remek minőség, nagyszerű szám! : ))
-
-
Agostino
addikt
Üdv.
A Bassdrive ahogy figyelni szoktam, az ismertebb dallamokból csemegéz. Ennek persze megvan a maga hátránya is: néha bizony sokszor ismétli önmagát. Tracklist meg íme, mondjuk itt más néven fut a dolog, de mindegy, ugyan az kettő.
-
Thrawn
félisten
London Elektricity - Just One Second
Kösz yetike!
-
Agostino
addikt
Üdv.
Egy bő órás tracket ajánlanék most szíves figyelmetekbe, liquid cuccról van szó, azon belül is igazán jó fajtáról. Még a DnB-t utáló ismerősöm is elismerően nyilatkozott róla, szóval dl and enjoy!
-
jasszer
őstag
Biztos ismeritek, de ma postolták egy blogon is, kénytelen vagyok berakni...
[ Szerkesztve ]
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
brownus
veterán
heti kedvenc: redeyes, kellemes mixei vannak
-
szatocs
őstag
Én Bassdrive - ot szoktam hallgatni, de kellene már valami FLAC minőségű cucc is Csak sajnos én sem tudom, hogy pontosan melyik az az "előadó", akinek a zenéjét keresem. Majd ha végiglesem a topicot, hátha tisztább lesz a helyzet
=== Szatocs ===
-
Agostino
addikt
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
Rég jártam errefelé
-
sNORh
addikt
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
P@trick
tag
Nekem most egyik hallgatottabb zeném - (van ennek egy eleje is, csak azt nem találtam meg youtube-n)
semmi
-
Drizzt
nagyúr
válasz Agostino #614 üzenetére
Esetleg a Breakbeat Chaos presents stadium drum and bass-t hallgattad már? Szerintem ezen jó cuccok vannak, pl.: Subfocus, The Quemists, Malpractice, Concord Dawn, Chase and Status, ....
Most szereztem meg, nekem nagyon tetszenek ezek. Nem annyira monotonok.I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Fasza volt a Pendulum, de megint kiesett a kedves szemüveglencsém.
I am having fun staying poor.
-
Frigo
őstag
Hi
Ajánlom a Youtube-on a Liquicity csatornáját itt kifejezetten a liquid funk azaz a dalamosabb ,poposabb d'n'b zenék és előadók vannak összegyüjtve (High Contrast ,Contour & Stuna ,London elektricity ,Smote, Kaleb stb.) ,szerncsére elég gyakran frissül.
[ Szerkesztve ]
-
-
jasszer
őstag
Én is ezt a vonalat kajálom inkább (bár az új Pengyula album már néha fájóan poppos), amiket eddig találtam: High Contrast, Dj Fresh, Future Prophecies, Spor, Logistics, Ed Rush&Optical, Roni Size, Matrix and Futurebound, London Elektricity, Nu:Tone... ezek tetszettek a meghallgatottak közül. Persze akad sok kevésbé lakossági számuk, de érdemes kiválogatni a jókat.
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Agostino
addikt
Üdv.
Ha már a Pendulum neve felmerült, mondjatok hasonló együtteseket. Annyi DnB mixet meg szöszt szedtem le, hogy öröm nézni, de egyik monotonabb volt, mint a másik. Biztos nagyon kommersz déenbés vagyok, de nekem a Pendulum féle pörgös, dallamos, slágeres zene jön be inkább. Hasonló előadók nevét szívesen venném...
-
Drizzt
nagyúr
Húúú, na ma Pendulum. Bár jó lenne pontos kezdést tudni.
-
Verus
senior tag
Катя Чехова 2008 и Vortex Involute - Жизнь
Régen jártam már erre
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Drizzt
nagyúr
Pendulumra merre lehet venni jegyet, meg milyen ez a helly, ahol lesz?
-
Agostino
addikt
Üdv.
Up a topicnak. Olyan előadók vagy mixek érdekelnének, ahol keleti, vagyis japán, kínai, koreai hangzású tradicionális ritmusokat alkalmaznak. Jöhet még igazság szerint bármi, aminek az alapja hangszer. Zongora, gitár stbstb... Legtöbb számmal az a bajom, hogy iszonyat monoton, ezért bírom Tyler Straub hangzásvilágát, de neki nem sok számával akadtam össze, csak amiket már régebben linkeltem is.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz TexT-BoY #608 üzenetére
Áhh én a ennyire kemény dobésbasszust sosem kedveltem annyira.Nameg az ujakat egyáltalan nem.Ez is már más,mint amiket följebb linkeltem BAd C.-töl.
Buliban meg utoljára egy Matrix bulin voltam,amiböl az maradt meg,hogy haverral megyünk lefele az abarth motoros 601 hicomattal,és 170-el megyünk el egy bmw-s mellett a belsö sávban.Ez is csak azért mert a faszi arcát az életben nem felejtem el Pedig az utánna lévö napra egyáltalán nem emlékszem A faszi az majd kiesett az ablakon,amikor elmentünk melette.Olyan döbbenet ült ki az arcára,mintha azt látná E.T töcsköli az anyukáját
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
TexT-BoY
addikt
válasz DeadMeat #607 üzenetére
Alvosnak ok.
na ez a zúzássajnos itt már nem voltam jelen aparty-n de ez emlékezetes lesz örökre:
[link]Elsőre mystification volt: [link]
Engem már ez a csávó kikészitett, eszméletlen kemény volt már a felvezető is, aztán nem mult a dolog, counterstrike szettjét már megse vártam olyan szinten lekészültem.[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
[link] Nemtudom ki mennyire kedveli Size urat,én imádom.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
TexT-BoY
addikt
Üdv, a csapatban.
Noss a negyedéves nagypartyrol lemaradtál (Therapy Session a Freak Recordings legnagyobb partya)
De maradt Current Value és Audio heti szettje ha gondolod.Amugy kiket lehet ajánlani?
Ezeket a labeleket/kiadokat keresd:
DSCI
Tech itch
Freak Recordings
Lost soulAztán a népek:
-Robyn Chaos
-Dylen
-Audio
-SPL
-Limewax
-Replicator
-Bkey
-Mis Redflover
-Wild Cat
-The sectRöviden ennyi szólj ha átnyálaztad
-Eye-DHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
brownus
veterán
-
BITBOYS
addikt
The Message (DnB remix) - Cymande(Ed Rush & Optical)
Thrawn: Mennyire fiatal volt
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Volt már róla, Desimalról szó ebben a topikban, rábukkantam a honlapra amit az emlékére készítettek. Nem mellékesen az összes fellelhető zenéjét is letölthetővé tették, amiből élete utolsó művét linkelném be:
(1980 - 2006)
R.I.P.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
brumesz
aktív tag
nos,bejelenthetem,hogy én is beálltam a dnb-t hallgatók közé,egyszerre több helyről jött az "ihlet",és megtetszett.tanulmányaimat ezekkel kezdtem:
-pendulum
-the panacea
-counterstrike
-cooh
-raiden
ezek alapján miket ajánlanátok,mint kötelező mű?cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Külpolitika
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- CES 2025: projektek a Razertől
- További aktív témák...