Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthewg
csendes tag
válasz TexT-BoY #293 üzenetére
Szia!
én a balatonál lakom,de mindenképp felmnnék Noisiára..csak sajnos svédországban leszek pont
amm..ki/kik játszottak eventsben akkor
..ha keményebb db-t szeretnél akkor ajánlanám a kedvenceimet,mint pl.: Limewax,Technical Itch,Phace,Noisia,State Of Mind,Current Value,Bulletproof,Current Value,SPL,Psidream,N Phect,meg ilyenek
ha kell valami,akkor írj nyugodtan,megnézem feltom e tölteni[ Szerkesztve ]
-
matthewg
csendes tag
válasz TexT-BoY #298 üzenetére
nincs mit
...és itt van a következő:
Audio &Panacea - Perished
ha minden igaz ez az egyik..a másikat meg még keresem -
matthewg
csendes tag
válasz TexT-BoY #317 üzenetére
Én is teljesen így vagyok ezzel,bár noisiát még mindig szeretem,mert lehet ,hogy az is populáris szutyok lett,de nekem még mindig tetszik a nuerotstep-beli munkássága..a sok kis divatdrummos meg halgassa csak a pendult...én is váltottam,és élek-halok a darkstep/hardstep/techstep-ért..és bevallom,minimális szinten tudok dnb-re táncolni,én ha meek buliba nem azért megyek,hogy megmutassam,hogy milyen jól megy az x,hanem azért az érzésért,hogy amikor bemegyek,és "megcsap" a tömény basszus ami több ezer watt-ból ömlik ki..és átjárja az egész testemet,meg a lelkemet...onnétól képszakadás,és nem érdekel,hogy hogyan de pörgökpörgökpörgök,zárásig
és van egy jó hírem számodra ;) LESZ Therapy Session! a tervezett időpont 2008.április 26. ..de ennyit tudok egyenlőre,azt hogy kik lépnek fel nem tudom mégde ha zúzdára vágysz a tavasz folymán tényleg rengetek lehetőség lesz..pl Vicious Circle(03.22)..lifted session..stb
na béke ;) -
RasHaN
aktív tag
válasz TexT-BoY #328 üzenetére
dylan 1 ts-en sem volt itthon, de ő nemis therapyn lesz nemsokára.
dieselboy az tuti, panaceát énis csak hallottam dehát iszonyat képlékeny egy iylen távoli partyn
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
-
Kareszovics
addikt
válasz TexT-BoY #390 üzenetére
Ok legyen.
Én a helyi viszonyokat látom. Próbálom úgyírni, hogy értsd. Nekünk anno elég volt a kóla+cigi. (amikor kicsit merészebbek lettünk a hemp)
Manapság (csak nézz meg mondjuk egy InnovationEventses videot), meg minden lecsúszik.A kedvedért hozzáteszem, hogy véleményem szubjektív; tisztelet a kivételnek.
Csak, hogy ON legyek.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
nofene
aktív tag
válasz TexT-BoY #588 üzenetére
Szia,
Therapy okt. 11én lesz, várható fellépők: Robyn Chaos + Dylan, CounterStrike.
Amúgy érdekelne ki mit gondol ezekről az "újabb" darkstepnek nevezett zenékről. Tudom én már vén vagyok de nekem az igazi darkstep/techstep még korábbról, a 2000es évek elejéről datálódik. Az akkori Tech Itch, Desimal, Kryptic Mindz, Leon Switch, Decoder hangzás az ami számomra a "kemény" zenét jelentette. Ebben a mai darálásban is találok azért olyat ami igazán élvezhető de nyilván már nem olyan mint az volt.
Viszont érdekes, hogy mégis vannak akik megpróbálják ezt feltámasztani lásd a legújabb Renegade Hardware LPt (Babylon), illetve a hamarosan megjelenő Violence albumot (Salvation).Más igazán ráférne már hazánkra egy kis "művészbéz" is, annyira szívesen látnék pár likvid előadót újra itthon, vagy a mélyek legjobb művelőit: Icicle, Survival, Spectrasoul(!!)
-
DeadMeat
nagyúr
válasz TexT-BoY #608 üzenetére
Áhh én a ennyire kemény dobésbasszust sosem kedveltem annyira.Nameg az ujakat egyáltalan nem.Ez is már más,mint amiket följebb linkeltem BAd C.-töl.
Buliban meg utoljára egy Matrix bulin voltam,amiböl az maradt meg,hogy haverral megyünk lefele az abarth motoros 601 hicomattal,és 170-el megyünk el egy bmw-s mellett a belsö sávban.Ez is csak azért mert a faszi arcát az életben nem felejtem el Pedig az utánna lévö napra egyáltalán nem emlékszem A faszi az majd kiesett az ablakon,amikor elmentünk melette.Olyan döbbenet ült ki az arcára,mintha azt látná E.T töcsköli az anyukáját
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest