Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy72
aktív tag
No megérkezett nekem is a jóárasított SYMA X5C banggiéktól.
Egyelőre ismerkedünk, de nagyon mókás. Az biztos, hogy addig nyüstölöm majd, míg biztonságosan tudok majd repülni, aztán jöhet saját építés! Jihááá! -
tboy72
aktív tag
válasz _X10Dead_ #20009 üzenetére
Nekem a Tinydeal-el volt hasonló sztorim, ott is egy másik vevő trackingját adták meg a PP-nek! (Ez bevett kínai szokás, ha nem tud működő tr-et adni!!!) A Paypalnal a lezárt claimet is újra lehet nyitni, ha új bizonyíték kerül elő!
Írj a customer service-nek email-t a részletekkel, meg a claim számmal és ott magyarázd el, hogy a track fake volt és nem hozzád érkezett meg a cucc! (Az eredeti kamerát rendes track-el adták fel, vagy követhetetlennel?) -
tboy72
aktív tag
válasz molnarpeter #20063 üzenetére
Emailt kell küldeni!
-
tboy72
aktív tag
válasz Jackal2 #20866 üzenetére
Az hogy nehéz, csak attól függ mire rakod! (Nekem az 550-es hexán nem nehéz)
A Storm32-es lap már bizonyított, a motorok nem tudom milyenek, de elég sok pozitív visszajelzés van róla, a többi meg cnc alu, ha nem tetszik akkor nyomtatnak neked 3e-ért másikat müanyagból.
-
tboy72
aktív tag
Na ma megérkezett nekem is egy kis csomagom.
Már nézegettem, hogyan kell összeépíteni, kap egy 6ch vevőt meg van 2 db 2200mah akksim, azzal elleszek amíg nem jönnek újabbak.
NAZE32 rev.5-el jött majd kíváncsi leszek rá. -
tboy72
aktív tag
Na ezért a választékért kár volt felkelni!!!
-
tboy72
aktív tag
Valszeg alkeszpista a lidliből dülöngélt kifelé, aztán meglátott titeket. "Há itten dróóónoznak, aztat fel köll jelenteni, meee megmondta azemeggy!!!" Halló Rendőrség. - "Itten drónoznak gyüjjenek gyorsan, me sok zember meg fog hóni!!!!"
Kb. így képzelem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest