- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
El Joe #73493 üzenetére
Köszi! A kérdésünk igazából nem erre irányult, hanem az fpv kamerára. Abban nincs kártya, semmit nem rögzít. Viszont a mostani légtér klubban (asszem így hívják), azt mondta a kompetens csávó, hogy amely adatot rögzít, vagy sugároz. Ez az utolsó szó sok mindent megváltoztat. De nem tudom, hogy szó szerint idézte a törvényt, vagy ez csak úgy kiszaladt a száján, mint saját vélemény. Mert soha sehol nem láttam ezt így leírva, vagy hallottam valaki szájából. És ha jól vettem ki abból a nagy katyvasz dji reklámból, akkor ha, csak adatrögzítő van fogalmazva, onnantól a 100m-re való maxiális eltávolodási tudás az egyetlen akadálya, hogy játéknak minősüljön a gép. Emiatt viszont nem vágom le az xm+ antennáit.
És visszatérve kicsit. Én sem vagyok jogász, viszont azt tudom, hogy a törvénynek egyértelműnek kell lennie. És az is egyértelmű, hogy ami adatot rögzít, az nem azonos azzal, ami nem rögzít. Hiszen akkor nem is létezne ez a két fogalom. Valamint azzal is tisztában vagyok, hiszen rengetegszer bizonyították már, hogy akik ezeket a dolgokat megalkotják, azoknak hatalmas nagy hiányosságuk van kifejezés téren. De ez már az Ő gondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest