- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schaf
tag
válasz
ecaddsell #70974 üzenetére
Az AustroControl 23.-án pontosította ezt a témát, addig az 500gr súlyhatár szerepelt csak. Ma, hogy visszanéztem találtam a fent említett "pontosítást" náluk.
Az osztrák jogsim nekem is ilyen, a magyar vélhetőleg ilyen lesz, hiszen a kérdéskör és a teszt ugyanaz.. sőt.. a magyar komolyabb. Ha akarod adok neked elérést a tananyaghoz, ahol megnézheted mit tett a magyar hatóság az üzemeltetési részbe. Néhol horrror... minek kell pl. egy A1 drónpilótának a TMA-val tisztáan lennie??(Keress meg privátban)
Ezel együtt az A3 egy érdekes kérdés. Véleményem szerint (és az EU anyag szerint is) a követelmény szigorúbb, mint az A, ergo kizártnak tartom, hogy az osztrák jogsim A3-ra jogosítson... és nem is értem mi az A1/A3 jelölés rajta.
Ezel együtt az osztrák jogsiddal nem repülhetsz jelenleg Ausztriában sem (itthon sem), mert az UAS regisztráció ott kint lakóhelyhez kötött, itthon pedig még nem működik.
Ha majd lesz magyar lajstromod, akkor sem világos, hogy hogy a faxba lesz megoldva pl. a biztosítás?
Szóval az osztrák jogsi szerintem arra lesz jó, hogy itthon ki lehessen hagyni egy lépcsőt, amiért talán pénzt kérnek majd.
De most, hogy mondod, megtudom mire is vizsgáztunk mi itthon néhányan, akiknek január elején lehetősége volt rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest