- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imis
senior tag
Lassan lejár a biztosításom, kérdésem, hol most a kedvezőbb?
-
imis
senior tag
Ma kaptam kézhez hiánypótlásra a felszólítást az üzembentartói kérelmemre.
Melyik a legkedvezőbb biztosítás, mit ajánlotok? Fimire kell, hogy legelőn használjam, szóval a legolcsóbb. -
imis
senior tag
május 6-án kaptam értesítést az ITM-től az érkeztetésről, UAS nyilvántartásba vétele kérelemre.
Hogyan megy továb a folyamat:
nyilvántartásba veszik és akkor kell fizetni? utána biztosításkötés, majd az üzembetartó nyilvántartásba vétele?
Szóval hogyan megy a fizetés? kb. milyen hosszú a folyamat? -
imis
senior tag
válasz
ecaddsell #70981 üzenetére
Feltételezem, hogy ugyanaz a drón 1 hónappal későbbi vásárlással + C1 jelöléssel nem tekintehető két különböző osztályunak. Ebben az esetben szerintem a hivatalos specifikációkat figyelembe kell venniük. Vagy esetleg a gyártók majd az egyes még forgalomban lévő tipusokat utólag besorolják.
-
imis
senior tag
válasz
El Joe #70920 üzenetére
Értem, de valójában eljutunk oda, mint a "rendszerváltás" előtt, hogy a stencilgépek regisztrálva voltak és miden stencil lapot jegyzőkönyvezni kellett. Úgy gondolom, hogy a Fimit regisztrálom, de az ilyen kis 38 gr eachine-t nem, inkább kiszedem belőle a kamerát.
Egyébként a videós ajtócsengő is egy érdekes dilemma ezek szerint. -
imis
senior tag
Azért érdekes, mert az új törvény szerint az adatrögzítésre alkalmas 120 gr alatti drónt is regisztrálni kell. Nos az a drón amelyiken kamera van de nincs adatrögzítő, akkor ebbe nem tartozik bele. Mert a törvény nem a kamerát említi , hanem hogy a drón képes adatot rögzíteni. Az pl nem szerepel hogy adatot továbbít a telefonomra és így nem a drón rögzíti, hanem a telefon. Szóval ez a törvény sem teljesen átgondolt. Szóval egy kamera lehet egyben adatrögzítő, de lehet egy pl. digitális "távcső" ami nem készít felvételt csak továbbítja a szemembe a képet.
-
imis
senior tag
válasz
barcaforca #70865 üzenetére
ezoltan & barcaforca köszönöm,
gondoltam a szinte nulla elméleti ismeretemhez jó lenne egy kis alap, mire a googlefordítós osztrág anyagnak nekiállnék.
Egy kezdőnek mennyire nehéz ez a teszt? -
imis
senior tag
Tudtok valami linket, ahonnan le tudnék tölteni gyorstalpaló tananyagot a drónvizsgához?
-
imis
senior tag
Valahol található egy drónos alapműveltség gyűjtemény pdf-ben. Mielőtt tanfolyamba kezdenék jó lenne néhány dolgot megalapozni. (eddigi ismeretem nagyon kevés, inkább csak gyakorlati)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Futás, futópályák
- Delta Force (2024)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Last Epoch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest